Хасково

ЕПОС: Заплашват общински съветници да не ходят на сесии

Група ЕПОС, снимка Георги ДаскаловОбщински съветници са заплашвани да не присъстват на заседанията на местния парламент и в знак на протест срещу това ние днес не се появихме в залата. Това заяви Емил Георгиев от група ЕПОС на нарочна пресконференция след провалената заради липса на кворум сесия на общинския съвет.

Това не се случвало от 1997 година, когато петима общински съветници бяха уволнени от областна администрация. Сега бивали заплашвани общински съветници, които имат фирми или по някакъв начин работата им била свързана с държавната администрация.

Според Георгиев сред заплашваните съветници били Здравко Узунов и Румен Балкански, на които НАП назначили данъчни проверки. Директорката на гимназията по туризъм Пенка Георгиева пък била принудена да замине в командировка. Имало още една жертва на заплахи, но Георгиев не успя да си спомни кой е човекът.

В група ЕПОС е и съветничката Светослава Стоянова, която влезе в местния парламент като представител на ГЕРБ. Днес тя заяви, че вече не споделя възгледите на партията и смята, че от там пречат на работата на община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
26.02.2011 9:26 9:26

ТО ВИЕ КАКВО ОЧАРВАТЕ ОТ ГЕРБЕРИ-МИЛИЦИОНЕРИ? ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ СРЕДСТВА ГИ НЯМА НИКАКВИ И СЕГА КАРАТ С МУТРЕНСКО-МИЛИЦИОНЕРСКИ. НО НЯМА СТРАШНО, НАЕСЕН МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЩЕ ГО ТАКА ИЗДУХАТ ГОЛЕМИЯ Х.. ЧЕ ЧАК ЗЪБИТЕ ЩЕ ИМ ОКАПЯТ.

Back to top button