Хасково

„Колорит“ с 4 грамоти от национален конкурс

Две от наградените децаТаня Борисова, Симеон Монев, Йоана Георгиева и Ева Георгиева от школата по приложни изкуства „Колорит“ към читалище „Заря“ са с грамоти от Четвъртия национален конкурс за детска рисунка, организиран от Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Академик Дечко Узунов“ в Казанлък.

Темата на конкурса е била „Шарен свят“. Всеки от малките художници е представил света по различен начин – Симеон е нарисувал каруца с цигани в богаташки квартал, Таня- балерина, Йоана- жена с шарена дреха на фона на град, А Ева- момиче на прозорец, говорещо си с птица и света наоколо.

„В конкурса са участваха 600 деца от цялата страна, а ние – с 13 деца и имаме 4 награди, което е отличен резултат“, похвали възпитаниците си ръководителят на школата Веселина Делчева. Тя самата също е с грамота от конкурса за дейността си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ipek
ipek
25.02.2011 18:43 18:43

bravo na detsata
nqmam dumi za tqh bravo

Back to top button