Регион

Военни колони ще се придвижват за учението на полигона „Корен“

Военни колони ще се придвижват по пътищата в Хасковска област заради продължаващото учение на полигона „Корен“, съобщават от Министерството на отбраната.

Както Haskovo.info писа, на полигона се провеждат бойни стрелби на формированията за противовъздушна отбрана. Планираната полева подготовка започна на 6 март и ще продължи до 18 март, като първите колони с военнослужещи и техника вече преминаха през Хасковско.

На 13 март придвижването ще бъде по пътната инфраструктура по маршрути от градовете Стара Загора, Хасково, Ямбол, Благоевград, Враца и Смолян през Хасково до полигон „Корен“. На 18 и 19 март след завършване на полевата подготовка ще се извърши придвижване на военнослужещите с участвалата военна техника обратно по посочените маршрути по пътната инфраструктура и с железопътен транспорт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кирчо
Кирчо
11.03.2022 18:01 18:01

Гръцките танкове що ги не пишете

Z
Z
11.03.2022 19:50 19:50

Да се затвори полигона в Корен…

Back to top button