Хасково

Уволнили данъчен в Хасково заради конфликт с клиент

НАП ХасковоДанъчен служител от офиса на НАП в Хасково е бил уволнен заради неспазване на етичния кодекс. Той е работел в дирекция „Контрол“ и е останал без работа преди няколко месеца.

Данъчният си е позволил да се държи нелюбезно с клиент на приходната агенция, който е бил обект на проверка, съобщи за Haskovo.info пресаташето на НАП Пловдив Божана Илиева.

Други сериозни наказания на служители на НАП Хасково през миналата година не са налагани. Трима обаче са били уволнени от старозагорския офис на приходната агенция заради нарушения при контролно-ревизионна дейност, който също е към дирекцията в Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кеф
кеф
25.02.2011 19:44 19:44

Крайно време е да започнат да уволняват нелюбезните служители. Писнало ми е като вляза в накаква канцелария да ме гледат накриво, сякаш им преча да си доспят. Не може да се държат сякаш са едно ниво над хората от които си получават заплата!

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 16:47 16:47

браво те се самозабравиха

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 19:18 19:18

Нелюбезно=искам подкуп

Back to top button