Хасково

Двама задържани с 63 000 кутии контрабандни цигари

Цигари, илюстрацияНад 63 000 кутии цигари без бандерол да открили служители на районното управление на полицията в Хасково и сектор „Икономическа полиция“, съобщават от областната дирекция на МВР.

Цигарите са открити при проверка след получен сигнал за паркиран микробус със софийска регистрация в Минерални бани. По случая са задържани двама мъже на 28 и 33 години, единият от които е познат на органите на реда.

Междувременно от МВР съобщиха и за проведена акция „Контрабанда“, при която с участието и на хасковски полицаи е разбита престъпна мрежа за внос на цигари. Конфискувани са 3 330 мастербокса цигари, 300 от тях в Хасково и 130 – в Димитовград.

Проверява се съпричастността на групата и към опита за контрабанда на 980 мастербокса в унгарски автомобил, който беше задържан преди дни на ГКПП – Капитан Петко войвода край Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.02.2011 18:09 18:09

BRAVO NA KUKITE

Back to top button