Хасково

Нели Станева: Търсим пари за инфраструктурата на новите квартали

Нели Станева

Нели Станева

Община Хасково търси варианти за финансиране на инфраструктурата във всички 4 нови квартала на града. Това коментира заместник- кметът Нели Станева по повод оплакването на хората от района на жп гарата. Там улици почти няма, а миризмата от откритата канализация е нетърпима.

Опитите да се направи подземна канализация ударили на камък, тъй като собственик на частен терен отказал тя да мине през неговия парцел. Уличната регулация на района е приета едва миналата година и в момента се търсят средства.

За хората това е 100% проблем, който ние искаме решим, но на този етап нямаме финансови възможности, каза Нели Станева. Към настоящия момент общината е сключила договори с Оперативна програма по околна среда за разработката на проекти.

В това положение освен „Изгрев“, са и „Кенана“, „Орфей 3“ и „Каменец“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

15 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ива
Ива
25.02.2011 19:43 19:43

Ами улица „Петрич“ да не би да има. Елате и вижте за какво става въпрос. Кравешки … по нея, две коли немогат да се разминат. Кога ще направите нещо за нас, ние живеем тук от 35 години и все същите лъжи, но от други управници.

Анонимен
Анонимен
01.03.2011 8:34 8:34

Кога ще имате възможност Г-жо Станева?
вече 12 години нямате възможност а?
Едно дере да бяхте го обезопасили?
Децата ни падат там.

КОГАТО НИЕ НЕ СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ ВИЕ НЕ НИ ОБСЛУВАТЕ.
ОБЩЕСТВЕНИЯТ ДОГОВОР Е НИЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪК ИМОТ, ТАКСА СМЕТ И ДАНЪК АВТОМОБИЛ, А ВИЕ ДА НИ ОБСЛУЖВАТЕ НУЖДИТЕ ОТ ИНФРАСТРУКТОРА, СЪБИРАНЕ НА СМЕТ И ПОДДРЪЖКА НА ПЪТЯ ДО ИМОТА КЪДЕТО Е РЕГИСТРИРАН АВТОМОБИЛА.
ВИЕ, КМЕТА И СЪВЕТНИЦИТЕ НЕ СПАЗВАТЕ ТОЗИ ДОГОВОР ВЕЧЕ 12 ГОДИНИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ЛИ ТЕЗИ ДАНЪЦИ ИЛИ ДА СПЕРМ?

Богородица, Камбанарията и ора
Богородица, Камбанарията и ора
01.03.2011 8:24 8:24

А ЗА 10 ГОДИНИ НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ СЪС ТОЧИ СОБСТВЕНИК ЗА ЧАСТНИЯ ИМОТ?
ВСЕ ПАК РАБОТИТЕ ЗА БЛАГОТО НА ХАСКОВСКИТЕ ГРАЖДАНИ?
ИЛИ ПРОСТО НЕ СТЕ ИМАЛИ ИНТЕРЕС?

ОТ РАЗЛИЧНИ ИЗТОЧНИЦИ СЪМ ЧУВАЛ, ЗАЩО КМЕТА НЕ ИСКА ДА НАМЕРИ ПАРИ И ДА ОПРАВИ ТОЧНО ТОЗИ КВАРТАЛ.
ДАНО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НЕ Е ВЯРНА, ЗАЩОТО АКО Е КАЗАЛ ТАЗИ ФРАЗА КОЯТО СА МИ КАЗАЛИ ЧЕ Я ИЗРЕКЪЛ И ТО ГНЕВНО СЪС ЯРОСТ И ЗЛОБА И С ОБИДНИ РЕПЛИКИ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ КВАРТАЛ.

Богородица, Камбанарията и ора
Богородица, Камбанарията и ора
01.03.2011 8:19 8:19

Г-жо Станева защо лъжите че търсите пари за крайните и нови квартали?
Тези нови квартали както вие ги наричате, бяха нови и когато сегащния кмет встъпи в длъжност преди 12 години.
Тогава бяхме нови.
От тогава до сега вие търсите пари и все не можете да намерите.
Ами сметнете за тия 12 години и за предните още няколко години данъците на моя имот, на моята кола и на всички които живеят там и да видим колко милиона ще се съберат.
Що се отнася до проектите по които уж работите, само поставяте нови хора на длъжност мениджър проекти. Хората които поставяте там нито могат да направят проект нито могат да го управляват. Аз ги проверих лично. Разговарях с човека отговарящ точно за този квартал. Съжалявам много обаче този човек е само на работа от 8.00 до 17.00 и не се интересува от проекта.
ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СОБСТВЕНИКА НА ЧАСТНИЯ ТЕРЕН Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА. ЖИРНАЛИСТИТЕ ДОЙДОХА И ВИДЯХА ДЕРЕТО НЕ Е ОГРАДЕНО. И НЕ МИНАВА ПРЕЗ НИКАКЪВ ИМОТ. НА МОЯ ВЪПРОС ЗАЩО НЕ СЕ ДОВЪРЖИ И ДА СЕ ПОКРИЕ КАНАЛА ОТ ОБЩИНАТА ОТГОВОРИХА ЧЕ СВЪРШИХА ПАРИТЕ.

gost
gost
27.02.2011 16:28 16:28

тази фитка,Станева гарантирам че даже незнае за къде по-точно става въпрос.пък и тук не говорим за общо 4 нови квартала ?а специално за ГАРА ДВИЖЕНИЕ.миризливия канал е тук,пред гарата,не в 4 те,нови квартала!!!….

radvam se
radvam se
26.02.2011 22:32 22:32

благодаря ви Хасковолии само ние можем сами да си променим условията на живот в този град.само кажете кога излизаме пред община хасково да махнем тез на които сме гласували доверие да ни подобрят начина на живот-като лоялни данъкоплатци.АЗ СИМ С ВАС И МНОГО ДРУГИ ХОРА-ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ВСИЧКО ТОВА ,ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ.ВЪН ОТ ОБЩИНАТА ВСИЧКИ КРАДЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ.В Ъ Н-

фъц
фъц
26.02.2011 12:33 12:33

Що се оплаквате? Вижте каква дева имате, вписана в Гинес. Вижте каква камбанария имате, още не е вписана в Гинес. Имате туристическо-информационен център. Сега ще ви оправят парковете и градинките, особено около оня хотел, който НЕ Е на кмета и той НЯМА нищо общо с него, а на сина му. Обаче има и нов път до имението на кмета до язовир Клокотница. А и какъв хубав мост, свързващ нищото имате. Какво сте се разревали? Вижте колко е „хубав“ града ни! Като си платите където трябва и вас ще ви оправят.

костадонова
костадонова
26.02.2011 10:10 10:10

някой от тези,които уж ни управляват чете ли тези коментари?Разбира се,че НЕ.Те си оправят техните улици,а на нас никой не ни обръща внимание.Аз и моето семейство живеем на Кенана вече 8 години и през всичките тези години си плащаме данъци и такса смет и никой не ни извозва сметта,газим в кал,разбиваме си колите по така наречената улица-която е по-лоша и от пътека в балкана.АЛО-Г-жо Станева да не мислите,че сте вечни,ако искате още да крадете напънете се да ни направите улиците.Общината е длъжна да предостави условия на живот-ток,улици,канализация за мръсна и чиста вода.Качете се на автомобила си и елате при хората,които ви дават възможност да крадете,за да им благодарите за добрите условия,при които живеете-НО си вземете по-големи ботуши,защото няма да можете да излезете от калта,в която ще жи наврем-в буквалния смисъл,защото затова плащаме данъци,ДАНО ПРОЧЕТЕТЕ този коментар и се замислите.

Гочо
Гочо
26.02.2011 10:03 10:03

Идат избори- и полупроводници ще има , догодина и цели проводници1 и детски градини ще направим/ако няма деца и деца……/ напомнят ми тези обещания някой отпреди 20-30 години! Сега му е времето да обещават! Ама да питам Недялка-за 12 години с Гошето не се ли сетиха,че тезнещо са за правене, не МОСТОВЕ ,КАМБАНАРИИ, ПАРАКЛИСИ И БОГОРОДИЦИ!

Пепи
Пепи
25.02.2011 22:24 22:24

Ами блага, за нас какви блага те са за кмета и за съветницитке с „чиста“ съвест. А пък за „къдърните“ ни лекари да не говорим….
Това диагноза да ти поставят, снимка от скенер да ти разчетат там са отличници.
Относно хипатита в района, какво да говорим нямам думи.

Пепи
Пепи
25.02.2011 22:12 22:12

Както няма улица „Петрич“, така няма и улица Ф.Тотю. И при нас елате и вижте за какво става въпрос.Защо трябва да отправяме писменни искания и заявлвение да ни се обърне внимание. Ние просяци ли сме или сме хора коите живеем в града на Богородица. Много е сложно нашите съветници които явно съвесткта им е много чиста, вместо да правят бойкот за приемане бюджета на общинатка да си бяха направили труда да обиколат цялия град и да го видят в детайли улица по улица.
КАНЯ ВСИЧКИ СЪВЕТНИЦИ НА УЛИЦА ФИЛИП ТОТЮ, КОГАТО ИМАТ СВОБОННО ВРЕМЕ РАЗБИРА СЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ИМ ПРЕЧИМ НА СЪВЕТНИЧЕСКИТЕ БЛАГОРОДНИ ДЕЛА. АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ЗЛАТКО МАРЧЕВ ЩЕ ВИ НАСОЧИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ.

ЗАПЛАТАДЖИИ
ЗАПЛАТАДЖИИ
25.02.2011 20:42 20:42

Все търсим средстсва!!! Това е от 20 години насам.А парите отпуснати за там са някоклко кратно откраднати.от управляващите за предизборни агитации.и още продължават……….

по проблема
по проблема
25.02.2011 20:22 20:22

а,нашите данъци къде отиват?това можели да знаем?КАКВИ БЛАГА ПОЛЗВАМЕ НА ОБЩИНАТА НИЕ.ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НА ГАРА ДВИЖЕНИЕ???

по проблема
по проблема
25.02.2011 20:11 20:11

Да,отговора е готов.същия е като на Г.Иванов.-КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ СЕ ОПРАВИ И ТОВА!!!Акъде са откраднатите пари ,от този канал и от този път-КУПЕТЕ СИ ЛЕКАРСТВА С ТЯХ ЗА ДЕЦАТА СИ .А ние ще търпим още миризмите на тоз вонящ канал-само за това че вие сте НЕКАДЪРНИЦИ,УПРАВНИЦИТЕ.
И ПОСЛЕ РЕВЕМ ЧЕ Е ИМАЛО ХЕПАТИТ-МАЛКО ЕДАЖЕ.

Анонимен
Анонимен
01.03.2011 8:38 8:38

ВИЕ НЕ ТЪРСИТЕ ПАРИ ЗА ТОЯ КВАРТАЛ.
12 ГОДИНИ ЗАЩО НЕ НАМЕРИХТЕ ПАРИ?

Back to top button