Хасково

В. Сидеров: Кандидатът за кмет на Хасково трябва да е с реално влияние

Волен СидеровАтака има 2-3 пъти по-голям  потенциал, който не е използван и който ще мобилизираме за предстоящите избори. Рано е да обявяваме официални кандидатури, но за мен не е е проблем да кажа, че ще се кандидатирам за президент. Това заяви лидерът  Волен Сидеров, който избра съботния ден, за да се срещне с актива на партията от Хасковска област

Самостоятелно ще бъде участието на Атака на изборите за местна власт, коалиции с други партии не се предвиждат. Такава е позицията и за президентските избори. Коректно е кандидатите да се обявят навреме, за да могат избирателите да се ориентират за кого да гласува. Ние нямаме притеснение, че започваме по-рано предизборната кампания, каза Сидеров. Кандидатът за кмет на Хасково трябва да е с реално влияние и добър авторитет, допълни той.

При срещите ми в страната се поставят проблеми, натрупани в резултат на сбъркана политика и колонизиране на държавата от чуждестранни фирми. В същото време българският бизнес е дискриминиран и се задъхва, смята още лидерът на партията.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

31 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.02.2011 19:08 19:08

Нямаме нужда от кмет психопат атакист в Хасково.Все пак тука 50% от населението е турско , а 30% циганско, да няма да ги изколи,,,,,я бягай от тука

13456
13456
27.02.2011 15:37 15:37

Tова от което се страхуват всички турчеещи се простаци и некадърници.

ВОЛЕН СИДЕРОВ = ПРЕЗИДЕНТ, БАТ БОЙКО = ПРЕМИЕР И ЦВЕТАНОВ = ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР

Да ви е честита новата политическа ситуация в БЪЛГАРИЯ.

мими
мими
27.02.2011 15:56 15:56

сга на този етап се мазни на кметаъжалявам че му се вързах на първите избори По късно видях как върна един автобус атакисти от тополовград бяха дошли в хасково да говорят той обаче каза да се връщат не му се говорело после ни изгони от залата остана само с трима от голямата група която го чакаше Бяхме много и повечето избягали от работа за да го видят на какво ви прилича това той си е луд ама има още няксой заблудени които му се връзват направо не е добре сега се мазнят на кмета нали анюта борко мойорко са там пак им се става съветници с цената на всичко няма кой да му се върже Иначе капка ходи в чужбина да пазарува и с Бойко в япония Какво не правят парите все по луд ставаш

5678
5678
27.02.2011 16:50 16:50

Хей Двуличника
Никой никого не е връщал. Кажи кога е станало това. Нали си толкова добре запознат с работите на АТАКА?
Или само клюки и интриги вкарваш. То по принцип винаги има такива двуличници. Да ти кажя то името което си си избрал точно ти приляга. А и още нещо, не си гласувал и на първите избори за Волен, знам защото се досетих кой си.
Ела ако искаш да се видим, ще си поприказваме и да ми обясниш за мистериозния автобус.

Анонимен
Анонимен
27.02.2011 17:44 17:44

НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ ДВУЛИЧНИК,НО АКО СИ ТАКЪВ ЗА КАКЪВТО СЕ ПРЕДСТАВЯШ,ТОВА ЗНАЧИ СИ ОТ СЕГАШНИТЕ ОСТАНКИ НА АТАКА,ИЛИ ПО-ТОЧНО КАЗАНО ТРИВОЛТОВ МОЗЪК,КОЙТО СЛАГА В КЮПА ХОРА КАТО БОРКО И ТИХОМИРЧО,КОИТО МАЙОРОВ И ЛОЗЕВА ГИ ИЗХВЪРЛИХА НА СЕКУНДАТА СЛЕД ПЪРВОТО ОБЩИНСКО ЗАСЕДАНИЕ 2007 Г.ТА ТИЯ ДВАМАТА ПОЛИТИЧЕСКИ КЛОШАРИ ПОДВЕДЕНИ ОТ ДОН ДЕЛЯН,ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ГОЛЕМИ ОБЛАГИ,АКО ПРЕМИНАТ КЪМ ТОГАВАШНОТО МНОЗИНСТВО ПРЕДАДОХА АТАКА БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ.ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО В 2009 Г НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ВОЛЕН ИЗВЪРШИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО В ИСТОРИЯТА НА ИЗМИСЛЕНИЯ ПРЕХОД.ТОЙ ОСРЕБРИ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ СРЕЩУ НЯКОЛКО МИЛИОНА И В ОТГОВОР НА ТОВА ВСИЧКИ КООРДИНАТОРИ , ПРЕДСЕДАТЕЛИ И 95% ОТ ЧЛЕНСКАТА МАСА ВКУПОМ ГО НАПУСНАХА.ХВАЛА НА ТЕЗИ ДОСТОЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ!!! КОИ ОСТАНАХА??!? ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА СА БИВШИ ОФИЦЕРИ ОТ МИЛИЦИЯТА,НЯКОЛКО ВОЕННИ ОТ НАРОДНАТА АРМИЯ И ДИЯНА ПОДМАЗВАЧКАТА ДЕТО СЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ,КАК ДА ЗАЕМЕ ПОСТА В ХАСКОВО,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ДАВА ЗАПЛАТА ЗА ДЛЪЖНОСТА.В ПОСЛЕДСТВИЕ,КАТО ВИДЯХА,КАК ИМ ОРЕДЯХА РЕДИЦИТЕ,РЕШИХА ДА СИ ВЪРНАТ ИЗКЛЮЧЕНИТЕ ОТ МАЙОРОВ ПРЕДАТЕЛИ-ТИХОМИР И БОРКО.НА ФОНА НА ОГРОМНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ВОЛЕН,ТИЯ ДВАМАТА ВЕЧЕ БЛЕДНЕЯТ ПРЕД НЕГО И ГИ ВЪРНАХА,КАТО НАЗНАЧИХА БОРИСЛАВ ЗА ОБЛАСТЕН,А ТИХОМИР ЗА ЧЛЕН НА ОБЩ.СБОР.ТА ТИЯ ДВАМАТА КЛОШАРИ СЕГА ПАК ПРОЯВЯВАТ КЛОШАРСКИТЕ СИ НАВИЦИ И ПОНЕЖЕ СА СИ ОТ СТАРО КОМУНИСТИЧЕСКО КОЛЯНО,ТРЪГНАХА В ЕКИП СЪС СЕБЕПОДОБНИТЕ ОТ ГЕРБ,БСП И КОМУНИСТА ЗЛ.МАРЧЕВ.ДЕТО СЕ КАЗВА ДРУГАРИТЕ БЪРЗО СЕ НАДУШВАТ И СДУШВАТ.ТА МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ МАЙОРОВ И ЛОЗЕВА СИ ТЕЖЪТ НА МЯСТОТО И НЯМАТ НИЩО ОБЩО ИЛИ ПЪК БАЗА ЗА СРАВНЕНИЯ С ХОРА,КОИТО ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ,НЯКОЛКО ПЪТИ СИ СМЕНЯТ ПОЗИЦИИТЕ.НО ПОВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА КОМЕНТИРАМЕ.КОМУНИСТА СИ Е ПРЕДАТЕЛ И ПРЕДАТЕЛИТЕ В МИНАЛИЯ ВЕК ГИ РАЗСТРЕЛВАХА,А СЕГА ИМ ДАВАТ ДЛЪЖНОСТИ ЗА ДА ПРАВЯТ МРЪСОТИИ,ДАЛАВЕРИ И СПЪНКИ НА ОБЩИНСКО И ДЪРЖАВНО НИВО.ТАКА Е КОГАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ЕДНИ ИСЪЩИ ОТ 1944 ГОДИНА НАСАМ……………………

Анонимен
Анонимен
27.02.2011 18:02 18:02

еи пичове, първо решете какво искате да кажете и после започвайте да пишете. От последното исказване не разбрах абсолютно нищо.

радо
радо
27.02.2011 18:50 18:50

Предполагам, че идеята на предходното просторно словоизлеяние е една единствена. Да покаже на хората че ни управлява БКП. То никога не е падало от власт. Само си е променяло името, на БСП, КБ, ДПС, НДСВ, СДС, ДСБ и така нататък. Честно казано мислех че и ГЕРБ са същите ама на, при тях се усеща друг полъх, поне oт бат Бойко. Та във всички други партии има буквичките ДС. Допълвам една малка подробност, във всички клонове на БКП има буквите ДС за да може техните празноглави и изперкали тъпанари да знаят че това са клонове, а в името на БСП и КБ няма за да се досетят че това е Партията маика.

До госта който пита за адреса на АТАКА ХАСКОВО, отиди до покрития пазар и в началото където е магазин ТЕО погледни над него. Където са баничарниците.

радо
радо
27.02.2011 19:00 19:00

имам една малка добавка. За многодумния тъпанар с големите букви. Като Майоров е толкова добър защо не разбра че тихомир и борислав са от комунистическо коляно?
Да не говорим за злата и грозна лесбийка Анюта, тя не познасяше чуждо различно от нейното мнение.
А като си говорим истини да ти кажя и още нещо М……… Ти беше страшен пич, само защо се подведе по глупавия акъл на една лесбийката.
Ей имам още едно питане, тва Анюта да не е питала за гей парада? То по принцип на тези паради има и лесбийки, може да е била доста време на сухо. Ама и да е има такъв парад организиран от Узунджовския циганин пак няма да има толкова кюрава лесбийка дето да се прежали за Анюта.

uchuden
uchuden
27.02.2011 20:29 20:29

БОЖЕ , БОЖЕ , ЩО НЕ СЛЕЗЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ ? ВОЛЕН СИДЕРОВ НИ ИЗЛЪГА ВСИЧКИ И ПРОДАДЕ ИДЕЯТА ,ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕ ЛИЧНО И САМ ВЕЧЕ НЕ СИ ВЯРВА , А НЯКОИ ОЩЕ МУ ВЯРВАТ !?? НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА БЕ ,ДАМИ И ГОСПОДА – ПО КОЛКО ПЪТИ СЕ ЛЪЖЕТЕ ВИЕ ? РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ОНЗИ СИДЕРОВ Е ВЕЧЕ ПУДЕЛА НА БОЙКО БОРИСОВ И ДАЖЕ И ТОЙ НЕ ГО УВАЖАВА ! ВОЛЕН ТАКА СЕ ЗАСЛЕПИ ОТ ПАРИТЕ ,ЧЕ НЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ КАКВО ГОВОРИ И НА КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРА ! ТОЙ Е ПРОСТО ЖАЛЪК ! ЗА НЕГО Е БЕЗСМИСЛЕНО ВЕЧЕ ДА СЕ ГОВОРИ !

Анонимен
Анонимен
27.02.2011 20:52 20:52

интересен комента за този когото не уважаваш е направил Бойко в вестник атака.
Явно комбинацията Волен-Бойко-Цветанов не ви харесва.
Да ви в честита.

uchuden
uchuden
27.02.2011 21:04 21:04

ТАЗИ КОМБИНАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ВРЕДНА ! ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ОБАЧЕ – ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ! НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПОЯВИ НЕЩО НОВО С ПО-ВИСОК МОРАЛ ! А НИЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЪЗДАДЕМ ЕДНО ЗДРАВО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ,КОЕТО ДА ИМ ТЪРСИ СМЕТКА ЗА ВСИЧКО И ЗА ВСЯКА ЛЪЖА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД НАС ,ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ИМ РАБОТОДАТЕЛИТЕ !!!ТОВА НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ТРЯБВА ДА ИМ СТАНЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО !!!

anti-ataka
anti-ataka
28.02.2011 10:51 10:51

ти бе мръсна атакаджийска сган! рязани а? пудел такъв като си ербап ела днес пред клокотница бе мръсно комунистическо демочадие- гнусен туркомразец!

радо
радо
28.02.2011 19:47 19:47

Ей антиатака, минах и се повъртях около клокотница но видях само истормозени лица. А видях и няколко джипа с един – двама дрислювци в тях, надявам се че не си бил от тях.

Б Н Р П
Б Н Р П
02.03.2011 19:40 19:40

С ГЕРБ И АТАКА КЪМ ГЛАД ПРОСИЯ И ТУРСКА ПРОСТОТИЯ

Анонимен
Анонимен
27.02.2011 14:16 14:16

ВЧЕРА ИМАЛО ПАРАД НА ГЕЙОВЕ И ПСИХИЧНО БОЛНИ МОЗЪЦИ В ХАСКОВО.А БЕ ТИЯ ЕНИЧАРИ НА БАТ БОЙКО КО ПРАВЯТ В ХАСКОВО.

rado
rado
27.02.2011 11:13 11:13

и да испишете един тон помия резултата е ясен.
На есен може и да загубим местните избори, но определено да му мислят рязаните.
ВОЛЕН СИДЕРОВ = ПРЕЗИДЕНТ
И да ви е яд и да не вие това е истината.
Волен президент, а Педи Доган и да се крие в миши задник пак ще го намерим.
А колкото до гей парада, ако желаете можем на всички мераклии п……… да им го предложим (говоря за Педи Доган) в центъра на Хасково.

d
d
27.02.2011 1:06 1:06

bolen siderov nikoga prezident !!! prestanete da lyjite naroda i kradete

ДА СЕ ПОСМЕЕМ ЗАЕДНО
ДА СЕ ПОСМЕЕМ ЗАЕДНО
26.02.2011 19:17 19:17

ВОЛЕНЕЕЕ, ТИ БЕ, ТЪПО ГОВЕДО, ТИ И ДРУГИТЕ ГОВЕДА ОКОЛО ТЕБЕ, КЪДЕ ГО ВИДЯХТЕ ТОЯ „ПОТЕНЦИАЛ“ БЕ, ДА НЕ БИ ТОВА ДА СА „ПУТЕНЦЕЯЛИТЕ“ БОРКО-АНАБОЛКО, ТИШКО СМЕШНИКА, ДЕБЕЛАТА ДИДА, А ??????
„Кандидатът за кмет на Хасково трябва да е с реално влияние и добър авторитет, допълни той. “ ИЛИ СИ ВЪОБРАЗЯВАШ ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДОСТАТЪЧНО ГЛУПАВ ИЛИ ДОСТАТЪЧНО АЛЧЕН, ЧЕ ДА СЕ ПОТОПИ В ЛАЙНАТА В КОИТО СИ ТИ И ТВОЙТА УМИРАЩА ПАРТИЙКА???
БЪДИ РАХАТ, НА ЕСЕН ТИ И ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ОРГАНИЗАЦИЙКАТА ТИ ЩЕ ВИ НАТИКАМЕ В ЛАЙНЯНАТА ДУПКА ОТ КОЯТО ИЗПЪЛЗЯХТЕ. ТОВА ВЕЧЕ Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО.

mimi
mimi
26.02.2011 19:35 19:35

sly4aino danebi daiska damy novarvat natozi lyd 4ovek ami to vsi4ki ot negovata nartia sa lydi zatova my varvat

mimi
mimi
26.02.2011 19:39 19:39

noglenete samo tez ot snimkata kolko sa gnysni fa6isti

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 19:43 19:43

ЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТВА ДНЕС ИМАЛО ГЕЙ ПАРАД В ХАСКОВО И АЗ СЪМ ГО ИЗТЪРВАЛ. ДА МУ Е… МА….

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 20:10 20:10

ВИЖТЕ ГИ БЕ!! ТОЯ ОТ ЗАД ШОФЬОРА НА ВОЛЕН И ТОЯ ОТ ДЯСНАТА МУ СТРАНА,ЗАЩО ГЛЕДАТ КЪМ ЗЕМЯТА БЕ??? ДА НЕ БИ ДА ТЕКЪТ СТОТИНКИ ОТ ВОЛЕН ИЛИ ШОПОВ,ИЛИ ГИ Е СРАМ ДА ГЛЕДАТ МИНАВАЩИТЕ ХАСКОВЛИИ.
КЪДЕ ОТИДОХА ОНЕЗИ ГОРДИТЕ И С ПОГЛЕД НА ОРЛИ АТАКИСТИ???
НЯМА ГИ….
ЛОШОТО Е ЧЕ И В СКЛАДА НЯМА ДРУГИ,А И КОМАНДИРА ЗНАЕ

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 20:14 20:14

ти остави на рахат новия директор на механото,ами виш на дясната снимка,как на волен му се реве,а капитан пияндурников пак се е подквасил и се хили кат распасана магарица

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 20:21 20:21

КОИ СА ТИЯ ПАЗВАНТИ НА ВОЛЕН НА НАЙ-ГОРНАТА СНИМКА БЕ? ЛЕВИЯ Е АГЕНТА НА ДС-БАЙ СЛАВИ,А ДЕСНИЯ С МУСТАКА ДА НЕ Е ОТ НОВОТО РЪКОВОДСТВО??? ТОЯ ЧОВЕК ЩЕ ИЗПЛАШИ ЕЛЕКТОРАТА И БАБИЧКИТЕ БЕ.ДИДА ПОНЕ ИЗГЛЕЖДА,КАТО ДОБРА КРАВИЧКА,А ТОЯ МУРУК Е НАПРАВО КУЧЕ БУЛДОГ БРЕ!!!

Филип Тотьо
Филип Тотьо
26.02.2011 20:24 20:24

Виждам в очите на писалите предните коментари само едно нещо- СТРАХ.
Атака е по-силна от всякога, със сплотени редици и готова за битката за България и Хасково.

Пожелавам на всички членове и симпатизанти да се поздравим с кмет и президент на есен и нека душманите се пукат от яд!

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 20:28 20:28

КУКУ КУКУ КУКУ КУК*РИГУУУУУУУ

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 20:33 20:33

АБЕ ТИЯ ОСТАНАЛИ СЕДЕМ ЧОВЕКА И ТАЯ МИ ГОВОРИ ЗА СПЛОТЕНИ РЕДИЦИ. Я ИДИ ПРИ БОЙКО ДА ТЕ УРЕДИ ЗА КМЕТ НА СЕЛО МА ТАРАТАЙКО

ТРУДОВА БОРСА-ХАСКОВО
ТРУДОВА БОРСА-ХАСКОВО
26.02.2011 20:52 20:52

ВОЛЕНЕ СЕГА В ХАСКОВСКАТА БОРСА ИМАМЕ ДОСТА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ДЛЪЖНОСТА-КМЕТ. СЕГА ЩЕ ТИ ПРЕДЛОЖА НАЙ-КАМЪТНИТЕ ОТ ВСИЧКИ.
ЕДИНИЯ Е ЗЛАТКО МАРЧЕВ И ИМА РЕАЛНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.
ДРУГИЯ Е ДОНА И ТОЙ Е ДОКАЗАН РЕАЛИСТ НА ДЪЛГИ
И БЕЗКРАЙНИ МОХАБЕТИ.

ВЗЕМИ ГИ И ДВАМАТА,НЯМА ДА ЗБЪРКАШ.

razocharovan
razocharovan
26.02.2011 22:09 22:09

ГЛАСУВАХ ПРЕДИ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ И СЕГА МЕ Е СРАМ ОТ СЕБЕ СИ – КАКЪВ ДОЛЕН ЧОВЕК ИЗЛЕЗЕ ! САМО НЯКОЙ БЕЗУМЕН МОЖЕ ВЕЧЕ ДА МУ ВЯРВА ! СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ СЪМ ГО ВИДЯЛА ДНЕС ,ЗА ДА ГО ЗАПЛЮЯ ЗА ИЗЛЪГАНИТЕ МИ НАДЕЖДИ – НО ТОЙ И ТОВА НЕ ЗАСЛУЖАВА ! ТОЙ Е ВЕЧЕ ЕДНО НИЩОЖНО СЪЩЕСТВО ! САМО НЯКОЙ ПО-ЛУД ОТ НЕГО МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЪРЖЕ НА АКЪЛА !!!

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 23:13 23:13

ИМА ПО-ЛУД ОТ НЕГО !!! САМИЯ БОЙКО ГО ПРЕДЛАГА ЗА НАЙ-ПОДХОДЯЩ ПРЕЗИДЕНТ. ЧЕТОХ ГО В ДНЕШНАТА ПРЕСА

Анонимен
Анонимен
04.03.2011 9:49 9:49

БОЛЕН СЕ ХВАЛИ,ЧЕ ИМАЛ ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ПУТЕНЦЕ ЯЛ.ВЯРНО Е!!! ЕДНОТО Е НА ДЕПУТАТКАТА ДЕНИЦА,ЗАРАДИ КОЯТО ТЕ НАПУСНА КАПКА,А ДРУГОТО Е НА КАЛИНКА ОТ СКАТ,И ТАКА,ЧЕ АКО ИЗКЛЮЧИМ КАПКА,ТО ПУТЕНЦАЯЛИТЕ СА ДВА ИЛИ ДВОЙНИ ПО-ГОЛЕМИ.СЕГА ЩО НЕ СТАНЕШ ПРЕЗИДЕНТ НА НЯКОЯ ЗАЛЯЗВАЩА ФИРМА,ЩОТО С ТОЯ ГОЛЯМ ПУТЕЦАЯЛ ЗА КМЕТ НА СЕЛО НЕ СТАВАШ

Back to top button