Хасково

Нова детска площадка за 15 години Ротари клуб „Хасково“

Ротари клуб ХасковоРотари клуб „Хасково“ съвместно с общината ще изгради нова детска площадка на улица „Скопие“.  Съоръжения за игри, баскетболен кош, скамейки и паркинг ще предлагат удобства  в новия кът за отдих.

Площадката ще бъде готова в навечерието на 15-годишнината на Ротари клуба, каза неговият президент Райко Лозев. Той припомни най-значимите обекти, подпомогнати от ротарианци: изграждане на алея в Кенана, завършване на църквата в Минерални бани,  училищна площадка за изучаване правилата на движението, ремонт на спортния комплекс „Юнак“, облагородяване на двора на храма „Св.Димитър“, помощ за изграждане на камбанарията в Хасково и за църквата в Горно Брястово.

Доц. д-р Любен Атанасов подчерта изключителната роля на най-голямата благотворителна частна  Фондация „Ротари“ за намаляване на заболеваемостта от полиомиелит в световен мащаб. Благодарение на осигурените  имунизации за деца разпространението на най-осакатяващата болест е сведено до минимум.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.03.2011 8:28 8:28

Браво на вас ротарианци елате и направете безопасно дерето на гарата за да може нашите деца да отиват без страх на училище. Да не се страхуват че ще паднат по необезопасените мостчета през откритата канализация. Сложете поне парапети на тези мостчета.
Кмета не иска да го направи.
Не го интересуват Хасковските граждани.
Не го интересува Хасковските нови квартали, а само района около хотела му.
Направи си статуя на Богородица, Направи си Камбанария, Направи си и оранжев мост, а сега му пречи тото-пункта.

Анонимен
Анонимен
26.06.2011 15:15 15:15

bravo doktore

Back to top button