Хасково

Продават дървесината от отсечените тополи в Хасково

Продажбата на 99 кубически метра дървесина, добити от санитарната сеч на тополите покрай реката в Хасково, предлага с докладна до общинския съвет кметът Станислав Дечев.

В докладната е записано, че това са обли занаятчийски материали от дългогодишните градски тополи. Продажбата ще е с публичен търг. Изготвена е пазарна оценка от лицензиран оценител.

Началната тръжна цена на 99 кубически метра занаятчийски материал от тополите е 6 541 лв. без ДДС. Датите за провеждане на първоначалните и евентуални повторни публични търгове, сроковете за подаване на офертите, депозитите и таксите за участие, начина на обявяване и продажба ще се посочат със заповед на кмета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
16.03.2022 19:35 19:35

Обявените кубични метри ли е цялата дървесина след сечта? Има ли разлика между отрязано и обявеното официално за продажба? Какво се случва с дървесината, която е била отрязана или паднала и е в по- малки количества? Последните години доста дървета изпадаха докато организират сеч …

Наблюдател
Наблюдател
16.03.2022 22:35 22:35

Гледах как циганите, които режеха, си правеха столчета и се забавляваха. Нужно ли е да се задълбава, къде ,как ,защо повече, след като на всеки въображението може да го заведе до правилния отговор?

Back to top button