Хасково

За трети път РИОСВ – Хасково затваря моргата за автомобили на Ерол

АвтоморгатаЗа трети пореден път Регионалната екоинспекция е издала предписание на Ерол Халим да затвори незаконната си автоморга.

Миналата година инспекторите са извършили две проверки. През месец февруари  експерти на РИОСВ  са дали предписание за прекратяване събирането, съхранението и третирането на стари автомобили. На Ерол Халим е съставен акт с наказателно постановление за 1 000 лв. заради липса на разрешително за дейности с отпадъци. През юли е извършена повторна проверка на обекта и е съставен акт за 2 000 лв.  

Ерол Халим обжалва пред съда наказателното постановление. Делото на първа инстанция е в полза на РИОСВ, но понастоящем решението се обжалва пред Административен съд. 

Въпреки това миналия месец  инспекторите отново са извършили проверка и пак са дали предписание за  прекратяване на дейността и са съставили акт. 

През февруари експертите от РИОСВ- Хасково са извършили общо 95 инспекции. Дадени са 20 предписания за отстраняване на констатирани нарушения на екологичното законодателство, съставени са 3 акта и е издадено едно наказателно постановление на обща стойност 60 000 лв. Постъпилите суми по наложени санкции на обща стойност малко под 25 000 лв. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
под вола
под вола
03.03.2011 21:56 21:56

защо ?невидят каналаите до жп гарата?а, се занимават с глупости.Този канал е толкова заразен че,е в състояние да зарази целия град.Хепатита ще се окаже малък проблем.Цслед тези зарази.Или и те са корумпирани от богатата Нели станева и всемогъщия-Георги Иванов.Даго оставят ерол-имат си по важни неща за дневен ред….

под вола
под вола
03.03.2011 21:59 21:59

или са подтиснати.Парите ги откраднаха-Иванов и Анушката от водно стопанство
за миналите избори.нека тези пари не им стигнат за лекарства.ние плащаме редовно за това

Back to top button