Хасково

Ученичка с призово място за барманство с „Болеро“ и „Бижу“

Йорданка Стоянова

Йорданка Стоянова

Безалкохолен коктейл „Болеро“ и алкохолен „Бижу“ направи дванадесетокласничката от Гимназията по туризъм Йорданка Стоянова на Регионално състезание в Стара Загора и така грабна второ място за най-добър млад барман.

От първото място я разделиха само две точки, а участваха общо 11 отбора по барманство“, похвали я учителката й Елисавета Димчева. Така Йорданка се класира за участие в Националното състезание, което ще се проведе във Варна на 22-ри и 23-ти април. 

В състезанието в Стара Загора, организирано от Министерството на образованието, младежта и науката, хасковската гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ се представи във всичките категории – готвач, барман, сервитьор и хлебар- сладкар. Йорданка Стоянова и Христина Христова от 12-ти клас и Тихомира Генева и Росен Данчев от 11-ти клас се състезаваха с представителите на още 17 гимназии по туризъм. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button