Хасково

Билетите за междуградските линии поскъпнаха с около 10%

Автогара, архивСредно с около 10% по-скъпи билети ще плащат хасковлии за междуградските линии от днес, съобщи за Haskovo.info управителят на фирма „Сърнела“ Красен Ангелов. Единствената причина за увеличението е поскъпването на горивото с 15-16 на сто.

Най-малко е увеличението за пътуващите до Варна – 7%. Те ще плащат с 2 лева отгоре, за да стигнат до морската столица, допълни Ангелов.

Нова е и цената на билетчето до Димитровград – 1,50 лева, съобщи управителят на фирма „Арда тур“ Себахтин Исмаил. Haskovo.info припомня, че трите автобусни фирми „Арда тур“, „Тракия бус“ и „Чавдаров“, които обслужват линията Хасково – Димитровград, от януари миналата година започнаха да возят за левче вместо за два. Причината за предприетата мярка беше нелоялната конкуренция от страна на нелегалните таксита. 

Сивия сектор все още го има„, призна Себахтин Исмаил, който се надява с новите промени в закона този проблем да бъде решен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
A
A
02.03.2011 12:57 12:57

Браво,сега отивам пред офиса на ГЕРБ(ГРОБ) за да им благодаря за мьдрото управление и топлите грижи.

Back to top button