Регион

С близо 150 000 лв. полагат пътна маркировка в Свиленград

Обществена поръчка за полагане на хоризонтална пътна маркировка обявиха от община Свиленград.

Предвижда се полагане на напречна хоризонтална маркировка с бяла боя без светлоотразителни перли – 800 квадратни метра, тази със светлоотразителни перли ще е 2 600 квадратни метра, надлъжната без светлоотразителни перли ще е 1 800 квадратни метра, а с перли – 4 500 квадратни метра. Планирано е освежаване на 900 паркоместа с бяла боя, демаркиране на хоризонтална пътна маркировка с черна демаркировъчна боя – 300 квадратни метра, полагане на нова хоризонтална пътна маркировка с бяла боя с разчертаване – 300 квадратни метра, 280 надписа „Погледни“ с бяла боя без перли, 50 надписа „Служебен абонамент“, и освежаване на 40 паркоместа за инвалиди.

Боите трябва да се нанасят върху сухи и добре почистени повърхности при температура на въздуха от 10 до 30 градуса. Гаранционният срок е не по-малък от 12 месеца, се казва в поръчката.

Прогнозната стойност е 147 012 лева с ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 29 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button