Регион

Трима младежи пострадаха след преобръщане на Сеат

Трима са пострадали при катастрофа в Тополовградско, съобщават от полицията.

На 19 март в 22:34 часа на пътя от Тополовград в посока село Мрамор 21-годишен от града е шофирал лек автомобил Сеат. На прав участък е загубил управлението и се е преобърнал извън платното. Пострадали са возещите се в колата трима младежи от село Срем. 19-годишен е оставен в хасковската болница за наблюдение, а двама на по 21 г. са прегледани и са освободени за домашно лечение.

През последните дни в региона са задържани трима водачи. 70-годишен от село Караманци е заловен да шофира Фолксваген с 2 промила алкохол. 18-годишен пък е управлявал Фолксваген в Симеоновград след употреба на амфетамин и метамфетамин. При справка се е установило, че момчето е неправоспособно.

Със същата дрога на следващия ден е задържан в Димитровград и водач на 37 г. от Чирпан. Мъжът е спрян за проверка с леката си кола Ситроен. При обиск в него са открити 2 плика с 0.6 грама метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГРАД КОЗЛОДУЙ
ГРАД КОЗЛОДУЙ
22.03.2022 7:50 7:50

алкохолът и дрогата не прощават

Back to top button