Регион

Хванаха търговци без касови апарати и ментета на Неделния пазар

Стоки с лого на запазени търговски марки са иззели вчера димитровградските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

Те са извършили проверки на Неделния пазар в града, където на три маси са установили изложени за продажба общо 669 артикула с надписи и лого на защитени марки без разрешение на правопритежателя. На 2 от масите собственичките на 27 и 40 г. от Хасково продавали без фискално устройство, фактура или друг счетоводен документ, като по този начин избягват плащането на данъчни задължения.

Цигари без бандерол пък са иззели свиленградските полицаи. На 18 март по обяд на пътя от Свиленград за Любимец те са проверили Фиат, шофиран от 44-годишен любимчанин със спътничка негова съгражданка на 54 г. В багажа и дамската й чанта са открити 540 безакцизни цигари, като й е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button