Хасково

Отменят ограничителните мерки срещу шапа

ИлюстрацияОтпадат ограничителните мерки срещу разпространението на шап, въведени в началото на януари и в Хасковска област. Това е разпоредила Европейската комисия, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на Агенцията по безопасност на храните.

„Все още няма издадена заповед на генералния директор на Агенцията за това“, коментира директорът на областната структура на Агенцията д-р Джемил Читов. Той определи организацията на ограничителните мерки от януари досега като много добра и съобщи, че не е имало нарушения. Стопаните са изпълнили всички разпоредби и не са допускали животни в района на граничната бразда.

Ограничителните мерки се отменят и в областите Варна, Шумен, Ямбол и Сливен и в по-голямата част от Бургаска област. Мотивът е, че заболяването е овладяно.

Решението ще влезе в сила след публикуването му в официалния вестник на Европейския съюз.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.03.2011 18:44 18:44

д-р Джемил Читов директор на областна структура на Агенцията.Харманлийския депесар ,дясната ръка Юнал Лютви -депутат то ДПС и родом от Харманли управляват Областната структура на Агенцията по храните,благодарение на депутата от ГЕРБ – Иван Петров.Да живее и пребъде съюза между ГЕРБ и ДПС

ЛОВЕЦ
ЛОВЕЦ
02.03.2011 19:19 19:19

МАМКА ВИ ПОМИЯРСКА, ГЕРБО-КОМУНИСТИЧЕСКО-ЧИТАШКА, С ВАШИТЕ ПЕДАЛСКИ НОМЕРА НИ ПРЕЕ*АХТЕ ЛОБНИЯ СЕЗОН НА ВОДОПЛАВАЩИ И БЕКАСИ, АМА БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ, И НА ВАС ВИ ИЗТИЧА ВРЕМЕТО, ЕСЕНТА ЩЕ ДОЙДЕ КАТО УТРЕ

Back to top button