Хасково

Банкерки с открит урок за седмицата на парите във ФСГ

Открит урок пред гимназисти от 9 и 10 клас на хасковската ФСГ „Атанас Буров“ изнесоха Цветелина Стоянова – търговски мениджър в банков клон и Гергана Тонева – консултант на индивидуални клиенти.

Интересната за учениците инициатива е част от събитията, с които гимназията отбелязва Световната седмица на парите. Урокът беше посветен на финансовата грамотност, историята на парите, българският лев през годините.

ФСГ

Преподаватели на учениците по икономическите дисциплини са Гергана Ангелова, Миряна Георгиева и Венелина Димитрова. Откритият урок се проведе по обяд в актовата зала на гимназията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
22.03.2022 15:51 15:51

СТРАХОТНИ!

теодосий
теодосий
23.03.2022 22:01 22:01

да обяснят( ако знаят разбира се) как, и при какви условия се отварят банки, и знаят ли някога някой да е разследвал първоначалния капитал на банката,от многото банки появили се,от началото на демокрацията в България

Back to top button