Регион

Стотици деца се включиха в честването на 3 март в Свиленград

Честването в СвиленградС националния флаг в ръце стотици деца, младежи и възрастни се включиха днес в тържеството  по повод 3 март в Свиленград. Площад „Свилена“, където се проведе церемонията, бе  огласен от  тържествени и патриотични мелодии в изпълнение на градския духов оркестър. Бе отслужена панихида за загиналите в освободителните войни български герои.

Венци и цветя на паметника на бойците от свиленградския край, пожертвали живота си за свободата на  България, поднесоха представители на общинска администрация, общински съвет, политически партии, неправителствени организации, културни клубове, спортни формации, читалища, училища, общински музей, граждани.

Част от празничната програма днес е финалът на традиционния турнир по футбол на малки вратички за купа „3 март“ и състезания по шахмат за деца и възрастни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button