Спорт

Григор атакува титлата в Шербур

Григор ДимитровСамо 67 минути бяха нужни на Григор Димитров, за да разгроми французина Стефан Робер и да се класира за финала на чаланджъра във френския град Шербур с награден фонд 42 500 евро. 19-годишният хасковлия, който снощи отпадна от надпреварата на двойки, се наложи с лекота над представителя на домакините с 6:3, 6:0. Поредната победа в Шербур донесе на Димитров нови 55 точки за световната ранглиста, където сега е № 78.

В спор за титлата утре най-добрият ни тенисист, поставен под №1 в схемата, ще срещне 29-годишния французин Никола Маю, който е № 83 в света. Досега Григор има в кариерата си една победа и една загуба от Маю.  

Междувременно хасковската тенисистка Диа Евтимова отпадна на полуфиналите на турнира в турския курорт Анталия, който разпределя 10 000 долара. 23-годишната националка отстъпи на  румънката Диана Еначе с 2:6, 3:6, но спечели 6 точки за женската ранглиста, в която сега е №241.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button