Хасково

Ударената жена до пазара в Хасково остава в болницата

66-годишната жена, която беше блъсната вчера на кръстовището на булвардите „България“ и „Съединение“ до зеленчуковия пазар в Хасково е настанена в болницата, без опасност за живота, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че малко след 15 часа на кръстовището стана катастрофа с участието на Шкода, управлявана от 69-годишен софиянец и Мерцедес, шофиран от 32-годишен хасковлия. Водачът на Шкодата се опита да направи ляв завой към „Съединение“ и отне предимството на движещия се срещу него Мерцедес. Последният, за да избегне челен удар се качи на тротоара, където удари жената, събори ограда и светофарна уредба. Водачите не са употребили алкохол и наркотици.

Катастрофа

В Тополовград също е ударена пешеходка. В 17:14 часа на улица „България“ 61-годишен водач на Фолксваген е блъснал минаващата по пешеходна пътека жена на 55 г. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение. На водача е направен тест с дрегер, който отчел 0,15 промила алкохол и друг тест за дрога, чиято проба реагирала положително на бензодиазепин.

Трима неправоспособни водачи са хванати в областта. Първият задържан е на 33 г. от село Устрем, шофиращ Опела с рама, която не съответства на тази вписана в свидетелството за регистрация. По-късно полицаи са заловили в село Кобилино неправоспособен 31-годишен от село Градец с Опел. В симеоновградското село Тянево е задържан неправоспособен 52-годишен, а колата му е била с прекратена регистрация.

Блъсната пешеходка и съборен светофар при катастрофа в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button