Хасково

Пак отмениха синята зона, ще решава съдът

Синя зонаОбщински съвет Хасково отмени свое решение след писмо от областния управител Румен Данев. Става въпрос за приети корекции в разходите на общината, с които се одобрява парите от едно перо да бъдат прехвърлени в друго. Без одобрението на съветниците вероятно казусът ще бъде даден в прокуратурата, за да се потърси сметка на кмета Георги Иванов за направените разходи.

Местният парламент потвърди други две свои решения, срещу които имаше внесени възражения от градоначалника. Така общинските съветници потвърдиха предишното си гласуване, с което отмениха отказа на Георги Иванов да продължи договора за наем на партия ГЕРБ за офиса в малкия бизнесцентър.

С малки изменения бе гласувана повторно и отмяната на синята зона. Тя обаче ще продължи да функционира до решение на съда, обяви градоначалникът, който ще обжалва решението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.03.2011 21:59 21:59

АЙДЕ ПАК ПЕДАЛСКИТЕ НОМЕРА НА ГЕРБДЖИЙЧЕТАТА, АМА ДНЕС ИВАНУШКА П. ИВАНОВ ЛИЧНО НАДЗИРАВАЛ КАК ГЛАСУВАТ ПОМИЯРИТЕ МУ, ЗЕР НЯКОЙ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ПОКАЕ ЗА ПРОСТОТИИТЕ СИ

Back to top button