Хасково

Хризантеми и рози – най-купувани за 8-ми март

Орхидея с капсулаДен преди 8 март традиционно и тази година розите и хризантемите са най-купуваните цветя на хасковския пазар, коментираха пред Haskovo.info търговци. По думите им днес основно се търсят букети от хризантеми за учителки, а утре се очаква най-голямото купуване на рози- за любимите жени и майки.

Най-евтините цветя са карамфили от по левче. Предлагат се и зюмбюли за 1,50 лв. Розите и хризантемите са са на цени между 3 и 5 лв. Букетите достигат и до 15- 20 лв.

Актуални сред цветната феерия тази година са и пъстри цветя в саксии, които могат да се засадят и в градината- например иглики за по 3 лв., но има и много други видове, като цените са различни. Ако държите цветето, което подарявате, да издържи повече време, търговците предлагат и орхидеи с капсула. Те струват 7 лв.

 Цветя за празника  Цветя за празника

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button