Хасково

59 нови свободни работни места в Хасковска област

59 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 15 машинни оператори за изпридане на конци и прежди, четирима общи работници, електрозаварчик, работник по поддръжката, камериерка, продавач на мобилни телефони и GPS системи на 1 200 лв. заплата, двама продавачи на хранителни и други стоки, домакин, сервизен техник за поддръжка и ремонт на отоплителни инсталации на 950 лв., дърводелец, трима миячи на автомобили, трима строителни електротехници, склададжия, техник за поддръжка на охранителна техника, главен експерт, младши експерт.

В Димитровград имат нужда от двама шивачи на кожени изделия на 1 100 лв., монтьор на турбини, двама заварчици, кранист на 1 000 лв., четирима шлосери, арматурист, петима товарачи, специалист по качеството на 1 300 лв. Вакантните места в Харманли са за работник в производството на вино, монтьор и готвач, а в Свиленград за продавач на стоки втора употреба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button