Спорт

Успешни състезания и семинар по самозащита за каратеките на „Торнадо“

Състезателите на хасковския клуб по карате „Торнадо“ имаха успешни състезания и семинар по самозащита.

Четирима участваха на Купа Цар Калоян във Велико Търново. Денис Джуменов спечели 2 място индивидуално ката кадети, а Алтай Али е с 3 място индивидуално кумите кадети до 63 кг.

Карате

На 42-ия Международен турнир „Гранд При Словакия“ участва националният отбор на България. В състава на тима бяха включени двама състезатели от клуб „Торнадо“ – Ангел Ангов и Костадин Петрунов. Отлично се представи Ангел, който стигна до полуфинала на индивидуално ката кадети, като за малко се размина от разпределението на медалите и остана на 7-мо място от 48 състезатели.

Карате

Другият хасковски представител Костадин Петрунов отпадна в първия кръг при мъжете индивидуално ката. Двамата за пръв път участват на такъв голям форум, представянето им е добро и със заявка за по-големи успехи, доволни са от клубното ръководство.

Спортисти и треньори от клуба участваха още в семинар по самозащита и прилагане на биомеханичните принципи в карате, ръководен Шихан Тони Петров, представител на „World Selfdefense Alliance“. Семинарът се проведе в Стара Загора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button