Хасково

Цигара подпали къща в Хасково

ImageКъща на ул. „Драгойна“ в Хасково се подпали днес следобяд. Инцидентът е станал около 16:30 часа. Сигналът на тел.160 е подал възрастен мъж, който живее в съседство с потърпевшите.

„Видях, че дими и звъннах на пожарната“, разказа дядо Хубен. Дошлите на място огнеборци установили, че в двора на къщата горят отпадъци. Една от версиите, по които се работи е, че пожарът е тръгнал от неизгасена цигара. Съседи разказаха, че къщата е нова и въпреки че в нея вече живеят хора, тя още няма ограда. Това прави имотът лесен за проникване и много често деца влизат в задния двор и скришом пушат цигари.

Минути след идването на пожарната дойдоха и собствениците на къщата, които бяха благодарни, че са се разминали само с опушени стени.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ralica nikolaeva cikalova
ralica nikolaeva cikalova
11.03.2011 13:33 13:33

Samo kato 6te pravite statii pone da kazvate istinata, a ne samo izmi6lotini u4enicite otdavna ne se kriqt da pu6at po dvorovete ,a si pu6at svobodno na vsqkade i e ustanoveno, 4e pojarat vob6te ne e ot cigara, a sa rqzani darveta i sa paleni umi6leno,a otnosno va6ite taka nare4eni bokluci sa masa i stolove i interesno kak ste razbrali, 4e sobstvenicite bili blagodarni, 4e samo stenite bili opu6eni, koito vsa6tnost ne sa steni, a sa terasi sled kato daje ne ste ni interviurali.A ka6tata vob6te ne e nova, a e na 23 godini i ograda si ima.PONE GOGATO 6TE PODNASQTE INFORMACIQ Q PODNASQITE KOREKTNO.

miroslava
miroslava
11.03.2011 13:42 13:42

ve4e jiveem tam ot ima nqma 23 gorini

Back to top button