Хасково

58 нови свободни работни места в Хасковска област

58 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят трима шивачи, счетоводител, трима работници в кухня, петима служители в магазин, техник за поддръжка и ремонт на машини за производство на спрейове и флакони, финансов мениджър, логопед, две медицински сестри.

В Димитровград имат нужда от тракторист, електромонтьор, шлосер, четирима рецепционисти, шестима монтажници на 820 лв. заплата, петима шивачи на 1 000 лв., барман, двама машинни оператори за подготовка на заваръчни детайли на 870 лв., монтажник на метални конструкции, лаборант, служител на бензиностанция, четирима машинни оператори за изработване на автомобилни ел. инсталации, навивач за разглобяване на старо оборудване на складове на 820 лв., четирима инженери, градинар.

В Свиленград вакантните места са за барман и шивач, в Тополовград за строителен техник и общ работник, в Харманли за работник за зареждане на рафтове в магазин, а в Ивайловград за двама сервитьори на 650 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button