Хасково

Ремонтират детската градина в Меричлери с японски пари

Стефан Димитров

Стефан Димитров

Договор за безвъзмездна финансова помощ по проект „Ремонт на кухненски блок „А“ в ОДЗ „Д-р Теньо Стоилов“ – Меричлери, ще подпише днес кметът на Димитровград Стефан Димитров в Японското посолство в София.

Проектът е на стойност 35 000 евро. От общината припомнят, че миналата година вторият секретар в областта на икономическото сътрудничество в Посолството на Япония в нашата страна Мицушиге Мори  посети детската градина в Меричлери и се запозна със състояние на забавачката и от предвидените в проекта ремонтни дейности.

ОДЗ „Д-р Теньо Стоилов“ е единственото детско заведение в Меричлери. Сградата, в която се помещава, е построена през 1984 година и оттогава до сега тя не е ремонтирана основно

Спечелването на този проект ще даде възможност да се подобри материално-техническата база на детската градина. Предвижда се цялостно обновяване на северното крило на сградата, подмяна на електро- и ВиК инсталацията, ремонт на покрива, както и подмяна на водопровода в южното крило.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button