Хасково

Звезда от „Стъклен дом“ гостува в Хасково

Радина КърджиловаКрасавицата Радина Кърджилова, позната от тв сериала „Стъклен дом“, ще играе тази вечер на хасковска сцена.  Младата актриса, която нашумя в ролята на Сияна на големия екран,  ще се изяви в спектакъла „Живот в три версии“,  коопродукция на Пловдивския, Сливенския и Модерен театър – София.

Автор на пиесата,  режисирана от Ивайло Христов, е нашумялата писателка  Ясмина Реза, чиито творби са преведени на над 30 езика. Тя е родена през 1959 година в Париж  в семейството на евреи, с баща полуруснак – полуиранчанин и майка унгарка. 

Живот в три версииЯсмина Реза е  носителка на наградите „Тони“ и „Молиер“, а световноизвестният режисьор Роман Полански снима филм по една от пиесите й с участието на холивудските звезди Кейт Уинслет и Джоди Фостър . 

Освен пиеси Реза е автор и на три романа, сред които и биографичния „Зазоряване вечер или нощем“ за Никола Саркози, превърнал се в сензация във Франция.

Спектакълът „Живот в три версии“ гостува  на сцената на Хасковския драматичен театър  веднага след двете премиери  в Пловдив и в Сливен.  
„Иска ми се зрителите, излизайки от театъра след представлението, да си кажат: Аз кой съм? Какво правя тука днес на тая земя? Каква е моята функция?Справям ли се с нея , не се ли справям?“ –  споделя в аванс режисьорът Ивайло Христов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смехурко
смехурко
11.03.2011 15:10 15:10

абе в тая беднотия има ли кой да ходи на театър артистите били бедни може и така да е но много звезди в тая държава бе много публика ще има ако артиститевключват в спектаклите и голи хора салоните ще са пълни

Back to top button