Хасково

Читатели: Работници санират над вход с чакащи хора

Работници санират областна администрация над входа с чакащи хора, сигнализираха читатели на Haskovo.info, които се притеснили, че някой може да пострада от падащ строителен материал.

В крилото, което сега се ремонтира, се помещава Инспекцията по труда. Директорът на институцията Кирчо Кирев заяви пред Haskovo.info, че ремонтът е обезопасен по правилата, като са поставени предпазни огради. Той допълни, че не бива работата на институциите в сградата да бъде прекъсвана заради ремонта и не вижда опасност за влизащите през входа хора.

Ремонт

Haskovo.info припомня, че ремонтът на сградата на областна администрация започна през септември миналата година и е за близо 1.6 млн. лв. Санирането трябва да приключи за 390 дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлии
Хасковлии
04.04.2022 13:53 13:53

Така е Аква фирмата е под крилото на Тенчо Лилянов и за тях няма закони те могат всичко да правят.Герберски фирми докога още ….

Анонимен
Анонимен
04.04.2022 14:11 14:11
Отговор до  Хасковлии

Тука точно не позна

антимишок
антимишок
08.04.2022 12:16 12:16

Инспекцията по труда начело с началника си за УВОЛНЕНИЕ!Къде е защитата на входа от ПАДАЩИ предмети???Е..ти скапаните трудови инспектори!

Back to top button