Хасково

Пореден сигнал за купища боклуци край Хасково

Пореден сигнал за купища боклуци в околностите на Хасково изпратиха със снимки читатели на Haskovo.info.

Отпадъците са под водната кула в квартал „Хисаря“ в района на чешмата „Седемте чучура“. „От 12 г. съм в този град и всеки изминал ден става все по-зле. Има сложени табели, че е забранено изхвърлянето на боклуци, но всеки си прави каквото си иска. В тези боклуци и мизерия играят децата ни“, се казва в сигнала. Хасковлии настояват отговорните институции да вземат мерки, да изчистят мястото и да не допускат неговото замърсяване.

Haskovo.info припомня, че миналата есен младежи събраха купища боклуци от района на чешмата. Там бяха изхвърлени всевъзможни отпадъци, сред които автомобилни гуми, телевизори, хладилници, бутилки.

През миналата седмица читатели сигнализираха за замърсяване в района на автополигона в парк „Кенана“, след което от общината започнаха почистване на мястото.

Събраха купища боклуци край хасковската чешма „Седемте чучура“

Извозиха старите гуми от полигона на „Кенана“, почистването продължава

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button