Хасково

Хванаха крадци на ракия, иззеха отново безакцизни цигари

ПолицияДвама мъже от Димитровград са заловени, след като са задигнали 100 метра кабел и 140 литра ракия. Познатите на полицаите крадци- на 21 и 24 години, са проникнали в мазета на ул. „Волгоградска“ в бригадирския град. Апашите са задържани в ареста за 24 часа.

249 кутии безакцизни цигари иззеха служители на група Пътна полиция при проверка на лек автомобил Рено Клио. Колата, управлявана от 51-годишен хасковлия, е спряна за проверка вчера в с. Подкрепа. Пътните полицаи заедно с представители на Икономическа полиция са открили цигарите от различни марки без бандерол в кухините на колата. 

Харманлийски полицаи са конфискували други 95 кутии цигари без акцизен бандерол. Нередовната стока е открита в дома на 28-годишен мъж в квартал „Изгрев“ в Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button