Хасково

Христо Марков напуска поста на зам.-областен управител

Христо Марков напуска поста на заместник-областен управител, потвърдиха за Haskovo.info от областната администрация.

Той вече е подал предизвестие. Марков коментира пред Haskovo.info, че напуска по лични причини.
Той беше назначен за заместник на областния управител Катя Панева в края на януари. Марков е от квотата на „Продължаваме промяната“, а една от първите му задачи беше класификацията на язовирите в региона, която още продължава. Все още няма номинация за неговото място.

Областна администрация

Междувременно днес в областната администрация се е провела среща на депутатите Лозко Лозев, Младен Запрянов, Мюмюн Мюмюн, Сезгин Мехмед, Силви Кирилов с кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер и кмета на Стамболово Аднан Йълдъз по покана на областния управител Катя Панева. Искендер е поискал велоалея, а Йълдъз е изказал притеснение, че след обилни валежи могат да бъдат компрометирани кладенци за питейна вода покрай брега на река Арда. Той е поискал и проверки дали камиони, каращи инертни материали от кариера в Долно Черковище, не са претоварени, защото разрушавали пътищата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
04.04.2022 21:58 21:58

Ами нормално, той е почтен човек, това не се издържа, такова некадърно и аатьорско правителство до сега не е имало!

Анонимен
Анонимен
05.04.2022 8:02 8:02

С Катя Панева с Данчо Панев и Марина Ташева трудно се работи,човека си е прав.Тези хора до сега не съм видял нищо смислено да правят .Данчо тази червена каракуда винаги е гравитирал към БСП.Как попадна там сигурно БСП са се обадили.Марина директор дирекции,тя на едно магаре сламата неможе да раздели.С тези хора ще и е мн трудно..

П.Младенов
П.Младенов
05.04.2022 10:55 10:55
Отговор до  Анонимен

Марина Ташева-директор!!!! Май е по-добре да идват танковете.

леля Гицка
леля Гицка
05.04.2022 15:02 15:02

Е, най-после й намериха работа на тая Марина, то не беше кандидатстване тук и там и все директор;), кога натрупа тоя управленски стаж?!

Back to top button