Хасково

Работник остана без пръсти след трудова злополука

Цехът, в който е станала злополуката45-годишният Иван Георгиев от Хасково остана без три пръста на лявата ръка след трудова злополука, научи Haskovo.info. Информацията бе потвърдена от директора на местната Инспекция по труда Емил Бобутанов. 

Инцидентът е станал вчера минути преди 12:00 часа в хасковската фирма „Бултем“, която се занимава с производство и търговия с алуминиеви и PVC профили. 

Иван Георгиев работел във фирмата от малко повече от година. „Бе назначен на трудов договор като матричар„, съобщи управителят на дружеството Димитър Гочев. Той обаче не пожела да даде повече информация по случая, с мотив, че в момента тече „вътрешно разследване„.

По информация на Haskovo.info 45-годишният мъж е бил транспортиран от хасковската болница в „Пирогов“ с частична ампутация на лявата ръка до китката. Настанен е на лечение в отделението по хирургия на ръката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
той
той
14.03.2011 15:51 15:51

Така се получават злополуки когато фирмата изпраща работниците си където бива и не бива за да вършат работа която не е по тяхната специалност.И после се оправдават пред медиите че ще правят вътрешно разследване макар че тъкова не е нужно защото Иван не е отишъл на тази позиция по свое желание а по заповед на Гочев или на Коко питайте тях защо

илиян
илиян
14.03.2011 22:22 22:22

Всеки които започва дадена деиност с машина има понятие от риска за нараняване защо не е бил изключен циркуляра и тогава да се отстранява повредата пребързаните деиствия се стига до това но и шефовете имат вина и то много не познавам този тип машини но защо се отремонтира дадено съоражение в работен режим ?

Back to top button