Хасково

Близо 2000 фирми се отчетоха пред НАП

НАПБлизо 2000 фирми от област Хасково вече са декларирали дейността си за миналата 2010 година, съобщиха от приходната агенция. Около 800 от тях са го направили по интернет, което им гарантира отстъпка от дължимия данък  в размер на 1%, но не повече от 1 000 лева.

Освен на място в салона за клиенти или по електронен път, декларациите могат да се подадат опликовани като писма с обратна разписка или на гише в 21 пощенски клона в областта.

От Офиса на НАП в Хасково припомнят, че още 15 работни дни фирмите имат възможност да си спестят до 1 000 лева ако подадат годишната си декларация за корпоративни данъци по електронен път.  С декларацията се попълва и годишен финансов отчет, който по избор на фирмата се подава или в Статистиката или в приходната агенция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button