Хасково

За баловете: Ретро грим, маникюр с декорация и живи цветя в косата

Ретро грим, маникюр с декорация и вдигната коса с цветни елементи – това са тенденциите за баловете тази година.

Прическа и маникюр Прическата

Прическата за абитуриентския бал трябва както обикновено да е стилна. Актуални са по-различните елегантни форми, обясни известната хасковска коафьорка Даниела Тенчева. Практиката ни показва, че повечето от абитуриентките искат букли. Тенденцията обаче тази година е косата да е вдигната и в нея да има цветни елементи – бонета с мрежи, живи или изкуствени цветя. Най-важното е на бала всички да изглеждат естествено и да се чувстват комфортно, подчерта тя. Даниела Тенчева препоръча на момичетата, които искат да имат блестяща коса за бала да си направят ритуал за блясък и еластичност на косата.

Жанета Милева Гримът

Ретро гримът изисква много добре разработена основа, обясни хасковската гримьорка Жанета Милева. Той включва силно изразени вежди и сенки, които се доближават максимално до естественото излъчване. „Тук става въпрос за една умела игра със светлината“, допълни гримьорката. По думите й тази година актуална е очната линия и силно изразените устни. Така се постига това ретро излъчване.

ImageМаникюрът

„Модерно тази година е класическото черно. За по-смелите е червеното и турското синьо“, твърди маникюристката Гери Тишева. Актуални са и декорациите. Те могат да бъдат като допълнение към тоалета и аксесоарите. Ноктите трябва да са по-къси, макар че абитуриентите винаги предпочитат по-екстравагантна дължина, коментира Тишева. Модерен тази година е и френския маникюр с цветни ленти, украсени в дължина с брокати, камъчета и цветя, допълни известната хасковска маникюриска. Нейният съвет към абитуриентите е предварително да подготвят ноктите си за празничната вечер и да не подценяват значението на педикюра.

Image Image

Предложенията за абитуриентските балове на хасковските професионалисти бяха заснети, Фотосесията ще може да бъде видяна в следващия брой на списание Coiffure Beauty през април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button