Хасково

Присъствието на жените в местната власт е незадоволително

СрещатаПредставителството на жените в местната власт Хасковска област е  незадоволително. Броят на  жените – общински съветнички и кметове на населени места е малък. Това каза Смиляна Нитова,  председател на областното обединение на жените социалистки за паритет и солидарност в БСП на състоялата се дискусия  на тема „Участие на жените в местната власт и местното самоуправление“

Присъстваха и представителки на женски неправителствени организации от региона. Предстои среща с общински съветнички от различни политически сили по проблемите на  образованието и здравеопазването, съобщи още Нитова.  

Навлязохме в изключително важен етап от предизборната подготовка, каза Катя Николова, член на Изпълнителното бюро на на Националния съвет на БСП и председател на централното ръководство на обединението на жените-социалистки. На БСП предстои да разгърне диалога на всички нива, да  извърви докрай пътя на консолидацията и да докажем на обществото, че сме алтернатива на ГЕРБ, подчерта тя.  Ще формираме нашите предизборни послания,  всичко е в нашите ръце, смята Николова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
живущ
живущ
12.03.2011 21:11 21:11

правилно е решението.докато има преставители на власта като тази лейка -нели станева?няма как да се има доверие на жените.улица гара движение е нямало.браво,браво и на тоз алкохолик Георги Пеев.В хасково такава улица нямало?… да дойде да си изпие водката тука при нас,в миризмата и да види има ли? или няма?

Хасковлия
Хасковлия
13.03.2011 3:47 3:47

Написал си името на Нели Станева, но нямаш смелостта да се подпишеш.
Можеш да коментираш лицето Нели Станева, само ако имаш конкретни факти или я познаваш лично
Не успях да схвана…израза „Лейка“ , какво общо има с Доверието ти към Жените (и вероятно към Нели Станева), Улица Гара движение, Георги Пеев…и горната статия за проявата на Областното обединение на жените социалистки!!!
Подозирам, че тревата ти е дошла в повечко…

jp
jp
13.03.2011 14:41 14:41

Niakoi nekadarni uristki mai se pachat na drugi mesta,zashoto v sada gi pluiat.Baba Smili pak se stiaga za izbori!Vajnoto e da sme v igrata!Podlostta niama znachenie!

A
A
13.03.2011 18:45 18:45

Хората вьв властта трябва да се избират по кадьрност,а не по квоти за мьже и жени.Какви са тия комунистически изисквания?Като нямат способни кандидатки-няма да бьдат избрани,разбира се.

сърп и чук
сърп и чук
13.03.2011 20:30 20:30

При толкова жени оня мъж в ъгъла мисли да мине за жена та да влезе в управлението.Е да видим!

Back to top button