Регион

Пиян шофьор на камион се опита да подкупи полицай с 50 евро

Пиян турски водач е направил опит да подкупи полицай вчера, съобщават от областната дирекция на МВР.

В 15 часа на автомагистрала „Марица“ при км. 111 в посока ГКПП „Капитан Андреево“ свиленградски полицаи са регулирали движението на товарни автомобили. Те са забелязали, че водачът на товарна кола Рено с влекач и прикачено полуремарке е във видимо нетрезво състояние.

Пристигналите на място пътни полицаи са тествали с дрегер турския шофьор на 53 г., чиято скала отчела 1,76 промила алкохол. В този момент той сложил в джоба на униформата на младши автоконтрольор Даниел Георгиев банкнота от 50 евро с цел да осуети санкцията. Последвало е задържането му до 24 часа.

Снощи в 21:25 часа в димитровградското село Добрич е задържан 36-годишен мъж, който шофирал с 2.37 промила алкохол лек автомобил Деу с прекратена регистрация. Водачът е отказал кръвна проба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ганчо
Ганчо
07.04.2022 11:09 11:09

Оо, комши, много малкооо! Трябваше банкнота от 500 евро и тогава нямаше да има новина…

Back to top button