Хасково

84000 документа за самоличност изтичат до края на годината

снимки:Георги ДаскаловПрез тази година изтича срокът на над 84000 документа за самоличност на граждани от Хасковска област, съобщават от полицията. 

Очакванията са до края на годината през гишета на Паспортна служба в областния град да преминат около 47 009 души за смяна на лични карти, около 21 116 – за паспорти и 16 696 – за шофьорски книжки. 

От група „Български документи за самоличност“ припомнят на работодателите, че могат да спестят на служителите си излишно време като се възползват от услугата за приемане на колективни заявления за нови документи. Единственото условие е да се подаде молба на директора на ОДМВР-Хасково, което да включва списък с трите имена, ЕГН и вида на услугата, от която желят да се възползват работещите в съответната фирма.

От посещение на място биха могли да се възползват и трудноподвижните граждани, като тази услуга не утежнява цената на издаване на документите за самоличност.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button