Регион

Пиян баща преби 11-годишната си дъщеря заради двойки в училище

Янка и мащехата й11-годишно момиче от Димитровград е жестоко пребито от баща си. Побоят е станал следобяд, а причината за него били многото двойки, които Янка получила в училище. Според нейния разказ 41-годишният й баща я удрял с юмруци и ритници.

Детето успяло да избяга при съседите, които повикали Спешна помощ и се обадили на полицията. Комшиите звъннали и на мащехата на Янка – Димитрина.

Разговорите за лошите оценки започнали преди седмици. Тогава бащата настоял детето да вземе мерки и да се поправи. Снощи обаче се обадила учителката на Янка, което явно допълнително е вбесило таткото.

Битото детеМащехата Димитрина разказа, че досега в семейството не са имали подобни проблеми. Те са заедно от 7 години. Истинската майка на Янка е в неизвестност. За детето се е грижел бащата.

Янка е приета в Спешна помощ с кръв по лицето и синини по задните части. Състоянието на детето принудило екипа да повика за консултация неврохирурга д-р Делчо Каравасилев.

Момичето е с мозъчно сътресение и е имало загуба на съзнание. Състоянието обаче засега не е тревожно. Това е потвърдил и скенерът, каза пред Haskovo.info д-р Каравасилев. Все пак детето ще остане в болница поне три дни.

Бащата е задържан в полицията.

Вижте още във видео репортажа

10 коментара

  1. Такъв баща не заслужава да има дете !!! Глупак ! Жесток човек ! Жалко за детенцето – при мащеха и с такъв безмилостен баща …

  2. И като си пре*и детето ще оправи ли оценките му в училище!?Явно него като малък така са го стимулирали да учи!?Просто нямам думи за такива родители!

  3. Цялата държава е един миризлив кенеф!! Като се почне, от ценностна система, възпитание, институции по цялата верига всичко е леш! Жалко за младите хора като нас!

  4. Къде е бащата сега? Мащехата ( грозна дума) май е по-загрижена за милото детенце от него!

  5. ТАКА ЛИ СЕ БИЕ ДЕТЕ?ДА МИ ГО ПРАТЯТ ТОЯ ДА ГО МИНА НА ПЛАНИЯТА ДА ВИДИ КАК СЕ БИЕ!ЩЕ МУ СЧУПЯ КРАКАТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button