Хасково

Ремонтират 9 пътни участъка в Хасковска област

Актуалната карта на пътните ремонти в Хасковска област през 2022 година публикуваха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Предвидени са ремонти по 9 пътни участъка.

През тази година е предвиден да стартира ремонтът на разбитата отсечка от Свиленград до село Маточина. Тук ремонтът се чака от години, като имаше и протести на хората от селата. Ще се ремонтира участък от автомагистрала „Марица“, както и Е-80 от границата с Пловдивска област до Хасково с дължина 23 км.

Ремонти

За ремонт е предвиден и пътят с дължина 24.7 км от Хасково през селата Узунджово, Александрово и Константиново до Симеоновград. Ще се ремонтират и 23.4 км от Долни Главанак през Горни Главанак, Маджарово, Бориславци и Малки Воден.

Ремонти ще има още по част от пътя за Чирпан край Димитровград, отсечката между тополовградските села Светлина и Устрем, пътят Хасково – Минерални бани и между Върбица и Скобелево, за който вече се търси изпълнител.

Търсят кой да ремонтира за 13 млн. лв. пътя Върбица – Скобелево

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button