Хасково

Хасковски депутат в междупарламентарна среща в Европейския парламент

Делян ДобревХасковският  депутат от ГЕРБ Делян Добрев участва в междупарламентарна среща в европейския парламент в Брюксел, посветена на инвестирането в реалната икономика и постигането на целите по стратегията „Европа 2020“.

Срещата е във връзка със засилването на ролята на националните парламенти в определянето на дневния ред на Европа след влизане в сила на Договора от Лисабон.

Добрев представи позицията на българския парламент. Неговото изказване беше в унисон с това на българския евродепутат и заместник-председател на Комисията по кризите в Европейския парламент Илиана Иванова, която акцентира върху необходимостта Европа да остане единна и да бъдат отчитани и интересите на новите държави-членки. 

В изказването си Делян Добрев акцентира, че държавите трябва да решат два основни въпроса: как да осигурят  финансовата стабилност и как да подкрепят икономиките си, за да постигнат икономически растеж и създадат устойчиви работни места. Според българския депутат осигуряването на финансовата стабилност  включва решаване на проблеми със свръхзадлъжнялостта на страните от ЕС, което в никакъв случай не е лесно и разбира се трябва да бъде направено с необходимото  внимание, но ако има политическа воля е постижимо.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.03.2011 21:16 21:16

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ В ЕВРЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДА СТАВАТЕ НА СМЕШНИЦИ В ЛИЦЕТО НА СИНЕДРИОНА.ВСИЧКО ТАМ Е ЕДНА ГОВОРИЛНЯ И ПРАЗНОСЛОВИЯ ОТ КОИТО НИКОЙ НЯМА В ЕВРОПА ДА ПРОКОПСА.АКО НЕ СТЕ НА ЯСНО ВИЖТЕ,КАКВО СЕ СЛУЧВА С ОНЕЗИ,КОИТО САМИ ПРОКОПСАХА И СЕ ДОКАЗАХА ПРЕД СВЕТЪ,НО ИМ НАЧУКАХА ЦОНАМИТА И ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,А БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА Я НАВОДНЯВАТ ПО ВРЕМЕ НА ЖЪТВА,ЗА ДА КУПУВА ПШЕНИЦА И ДОМАТИ ОТ ГЕННОМОДЕФИЦИРАНИТЕ И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА-КАКТО КАЗВАТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИЗМА-МАСОНИТЕ

гостенка
гостенка
18.03.2011 11:31 11:31

Браво на Делян Добрев, това е кадърно и умно момче, такива хора трябват на тоя град, а и на цяла България! Друго си е да имаме глас в Европа. А Европейския парламент си е голяма институция и важна! Там почва и свършва всичко, за това да я уважаваме и да се радваме, че ни обръщат внимание и ни слушат, а не да недоволстваме и да си се крием в черупчиците. Само така!

......
......
18.03.2011 11:42 11:42

Делян Добрев е един от най-добрите политици и експерти през годините на прехода.

Back to top button