Външни публикации

Какво да носите с бели дамски кецове? 5 идеи за стил

Белите кецове стават все по-популярни през последните години и както жени, така и мъже, успешно ги комбинират с повечето си модни находки. Те са изключително удобни и практични обувки и най-хубавото е, че могат да се носят с много различни видове дрехи.
Въпреки това обаче, тазгодишната голяма промяна в модните тенденции, накара много жени да се запитат по какъв начин и с какво могат да съчетаят любимите си бели кецове. Затова създадохме това кратко ръководство, за да носите по-често любимите си обувки и да изглеждате зашеметяващо.

Бели дамски кецове с клин от изкуствена кожа или дънки с широки крачоли?

Който от двата варианта да изберете, можете да сте сигурни, че това ще бъде точно в целта. В наши дни е почти невъзможно да различите панталони и клинове от естествена и изкуствена кожа. В едно можете да сте сигурни и то е, че и двата вида панталони ще разнообразят външния ви вид и ще изглеждате много стилно.

Ако изберете обаче да ги носите в своето ежедневие не обувайте високи токчета, а вместо това заложете на удобните си бели дамски кецове. Това е перфектното съчетание между шикозната мода и непринуденото поведение и тъй като кафявите кожени панталони са най-новата тенденция, ще спечелите повече точки по стил пред приятелките си, ако смените черните с кафяви.

Дънките с широки крачоли са другата голяма нова тенденция този сезон, така че трябва да знаете точно кои обувки ще се съчетаят идеално с тях. Носенето им обаче с токчета или други високи обувки може да бъде опасно, особено ако слизате по стълби. Ако сте по-висока на ръст, равните маратонки ще са по-подходящи за вас, ако пък сте по-ниска, то тогава се нуждаете от моделите на платформа. Затова ви съветваме да изберете един от видовете бели дамски кецове в онлайн или физическите магазини на ССС.

Обичате да носите рокли? Добавете бели дамски кецове към тях!

Ако обичате да носите рокли почти всеки ден, освен да ги съчетавате с обувки на ток, трябва да знаете как да го правите и с кецове. Новите модели ежедневни рокли, които ще се появят съвсем скоро по магазините, са тенденция, която продължава от миналото лято и определено ще са хит и тази година. Те ще изглеждат невероятно с бели дамски кецове, каквито срещаме в ССС и ако не искате да изглеждате много официални, оставете обувките на висок ток в шкафа.

Бели дамски кецове със сиви карирани блейзъри или дълги жилетки?

Тази година карето и особено карираните сака са сред най-горещите модни тенденции. Те винаги изглеждат страхотно с бял топ, черна пола тип молив и чифт бели дамски кецове. Основните цветове на карето са меките сиви и светлокафяви нюанси, които имат фин, шикозен и елегантен вид. Те ще се допълват идеално с вашите бели дамски кецове.

Другата нова тенденция, на която ви съветваме да обърнете внимание са светлокафявите, камилски и каки жилетки, които са достатъчно дебели, за да могат да се използват и като палта. Ако изберете светъл цвят, можете да ги носите през цялата година с чифт бели дамски кецове от голямото разнообразие на ССС, които да контрастират с тъмните ви дънки или панталони. Тук решението оставяме изцяло на вас.

Независимо коя от новите модни тенденции в облеклото ще изберете да носите този сезон, съчетаете ли я с белите си дамски кецове, може да сте сигурни, че много хора ще се обръщат след вас на улицата и ще ви завиждат. Да бъдеш в крак с модните тенденции не е лесно, но с правилните съвети е постижимо. Бъдете креативни и смели в избора на дрехи и обувки!

Back to top button