Регион

Търсят певци и танцьори за „Кехлибарен грозд“ 2011

Кехлибарен грозд, илюстрацияСтартира подготовката за второто издание на Националния фестивал за автентичен фолклор „Кехлибарен грозд“, съобщиха от читалището в любимешкото село Лозен, което е организатор на проявата.

Фестивалът е с конкурсен характер и ще се проведе на 28 и 29 май. Неговата цел е да бъде развивано, популяризирано и съхранено народното песенно и танцово творчество на България и да се поддържат контактите между самодейните колективи у нас.

Във фестивала могат да се включат фолклорни състави, танцьори, ансамбли и индивидуални изпълнители от цялата страна. Желаещите могат да изпращат заявки за участие на адрес: п.к. 6552 с. Лозен, общ. Любимец, обл. Хасково, народно читалище „Просвета-1925”- за Христо Янъков или на електронна поща: lozen_ch@abv.bg и hristo_8603@abv.bg.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Добри
Добри
30.05.2011 13:50 13:50

Това е старо.

Back to top button