Хасково

2 съдебни иска за 100 хиляди лева заведе депутатът Иван Петров

Иван Петров

Иван Петров

Два съдебни иска за по 50 хиляди лева е завел депутатът от ГЕРБ Иван Петров. Исковете са срещу народния представител Яне Янев от РЗС и срещу вестник „Галерия“. Исковете са внесени в Софийски градски съд заради безпочвените твърдения на Яне Янев, които тиражира и печатното издание, че Иван Петров е бос на контрабандата на ГКПП Капитан Андреево и касиер на Бойко Борисов.

„Всяко твърдение и обидна квалификация трябва да бъде подплатено с доказателства„, каза Петров.

Делата са заведени по граждански път защото Иван Петров предполага, че Яне Янев няма да се откаже от имунитета си, който пък го пази от наказателни дела от частен характер.

„Ако делото бъде решено в моя полза, ще даря парите на православната църква, социален дом или за друга благородна кауза„, коментира Иван Петров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
17.03.2011 22:13 22:13

ДРУГАРЮ ИВАНУШКА ПЕТРОВ ИВАНОВ, К’ВО СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА??? К’ВО СИ МИСЛИШ, ЧЕ НИЕ, ХАСКОВЛИИ НЕ ТИ ЗНАЕМ МАГАРИИТЕ???? И СМЕ КЪСОПАМЕТНИ И БЕЗОЧЛИВИ КАТО ТЕБ??????? ИЗОБЩО НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙ ЧЕ КАТО СИ ЗАВЕЛ НЯКАКВИ СИ ДЕЛА, НЯКОЙ ЩЕ ИЗПАДНЕ В АМНЕЗИЯ И ЩЕ ЗАБРАВИ КОЛКО МРЪСОТИИ СИ ИЗВЪРШИЛ И ЩЕ ПОЧНЕ ДА ХАРЕСВА САМОДОВОЛНАТА ТИ, ОЯДЕНА МУЦУНА?????????????
Е*АСИ БЕЗОЧИЕТО!!!!!!!!!!!!! И НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙ ЧЕ С МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОИЗВОЛ КЪМ ПОЛИТИЕСКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ.
АМА ТВОЕТО ВРЕМЕ ИЗТИЧА, ТАКА ЧЕ ХАСКОВЛИИ МОГАТ ДА СА СПОКОЙНИ, ВЕЧЕ ИМАШ ПОДПИСАН И ПОДПЕЧАТАН ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ,…. ДА ВЪРВИШ НА МАЙНАТА СИ.

рамона
рамона
18.03.2011 9:02 9:02

Всеки има право да се защити, нормално е такива като Яне Янев да си получат заслуженото и най-накрая да млъкнат. Дано да го осъдят, та поне малко да се сети да спре с неговите глупости. От къде на къде ще си говори каквото иска, пък нищо няма да му се случва? Ей заради такива като него сме на това дередже…

TISH
TISH
18.03.2011 9:57 9:57

Истината е там – когато започнем да си търсим правата, тогава малко по малко ще се формира гражданско общество! Поздравления за г-н Петров, той е пример за това!

KILL
KILL
18.03.2011 10:02 10:02

БРАВОООО ЕЕЕЕЕЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ПРОЧЕТА ЧЕ ЩЕ СЪДЯТ ТОВА ДЕГРАДИРАЛО ГЕ…Е ЯНЕТО И ТОЗИ ПОШЛАВ, ОКТОПОДСКИ ВЕСТНИК. СПОРЕД МЕН ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ И С ПАТРАШКАТА И ДАЧКОВ, НО ПЕТРОВ ЯВНО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА ГОВОРИМ И КОМУНИКИРАМЕ НОРМАЛНО ТАКА КАКТО Е В ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. НЕМОЖЕ ВСЕКИ ДА СТАВА И ДА КАЗВА НЯКВИ НЕЩА БЕЗ ДА ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ И ВИДИШ ЛИ НИЕ НАРОДА СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ И ПОЧВАМЕ ДА МУ ВЯРВАМЕ.
БРАВО ИВАНЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА!!!

А КОЛКОТО СЕ ОТНАСЯ ДО „АЗ ГРАЖДАНИНА“ – ТИ СИГУРНО СИ НЯКЪВ НЕГОВ МИН.Т..Я ИЛИ ПО ТОЧНО НЯКОЕ ОТ НЕГОВИТЕ ГЕЙ-ДРУЖИНКИ С КОЙТО ТОЙ СИ ИГРАЕ КАТО ИДВА В ХАСКОВО.

ВЕРНО Е ХАСКОВЛИИ НЕ СА ТЪПИ, ПРОСТ СИ САМО ТИ И ТО ТИ ЛИЧИ ОТ КУЛТУРАТА КОЯТО ПОКАЗВАШ В ТОЗИ САЙТ, ЗАЩОТО КАКТО ЗНАЕМ ТУК ВЛИЗАТ И ДЕЦА. НО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЯВНО ЗА ТВОЯ МАЛОУМЕН ГЛАДЪК МОЗЪК. НЯМА НИЩО ТО ТИ Е ПРОСТЕНО, НЕ СИ ВИНОВЕН ЧЕ СИ ТОЛКОВА ПРОСТ.

ДО KILL
ДО KILL
18.03.2011 18:38 18:38

ТИ КАКВО, ДУШЕВНА СВИРКА НА ДРУГАРЯ ИВАН ПЕТРОВ ИВАНОВ ОТ СЕЛО БОЯДЖИК ЛИ ПРАВИШ???????? ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ, САМО ДЕТО ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ДА МУ ПРАВИШ СВИРКИ ДОКАТО ТИ ОПАДАТ ЗЪБИТЕ. И ТЪЙ КАТО ИМАШ ЯВНИ ГЕЙСКИ НАКЛОННОСТИ, ЗА ТВОЕ УСПОКОЕНИЕ ЩЕ ТИ ПРАТИМ НАШИЯ ГЬОТЧИЯ, БЕЗПЛАТНО.

Back to top button