Хасково

ХАС: ГЕРБ обжалва неоснователно заповедта на кмета за офисите им

Офисът на ГЕРБХасковския административен съд определи като неоснователно оспорването от страна на ГЕРБ на заповедта на кмета Георги Иванов, според която партията трябва да освободи помещенията в малкия Бизнесцентър. 

Haskovo.info припомня, че договорът на ГЕРБ за наем на офиса изтече на 31-ви декември миналата година. Според разпореждането на общината те трябваше да го напуснат на трети януари тази година.

На последното заседание по делото адвокатът на ГЕРБ Ирена Узунова представи анекс към прекратения от кмета Георги Иванов договор за наем. В него от общината предлагат на ГЕРБ да извърши ремонт на покрива на малкия бизнесцентър на стойност 14 200 лв. – сума, която покрива наема за помещенията за две години. Анексът не е подписан от партията.

Като мотив за прекратяване на договора за наем се посочва това, че общината ще продава помещенията. В същото време в административен съд тече дело за установяване на собствеността, което бе потвърдено и от адвоката на общината Иван Иванов. 

Узунова посочи, че само от ГЕРБ се иска да се освободят офисите, докато това не се е случило с другите наематели. Тя предостави на съдия Кремена Костова и решенията на Общински съвет – Хасково, с които продажбата на малкия бизнесцентър се спира до изясняване на собствеността му. 

Решението на съда подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.03.2011 21:08 21:08

ДУДУЦИ ЗА ГЕРБ!!! АЗ ВИ ГО КАЗАХ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР.

вън
вън
19.03.2011 12:22 12:22

вън от палатката още сега!
не чакайте септември – бюро няма да ви трябва

и сега
и сега
18.03.2011 12:45 12:45

Ква е тая работа, нищо не разбирам, как ще ги гонят, за кво ще ги гонят. Тъкмо ги научихме къде са, имат си приемни хората, обръщат внимание на гражданите, слушат ги, помагат каквото могат, нали това им работата, пък сега кмета-глупак да ги гони, защо? Явно това му е целта, може би той иска да помага на хората, представяте ли си, дето никога няма да е!

обстойно
обстойно
18.03.2011 11:43 11:43

Ясно е, че кмета ги си ги прави и наглася нарочно тия работи. На него му е най-удобно да навре ГЕРБ в някоя дупа-офис та да не ги вижда никой от никъде. Кмета май се надява така да не се сещат хората като дойдат избори… но няма да стане така както той си ги мисли тия неща. ГЕРБ ще са ГЕРБ без значение къде им е офиса. А кмета като е на пъпа на центъра, че какво, нали пак си е същия далавераджия. Не разбр ли тоя човек че вече никой в тоя град не го понася и не иска?

r-n
r-n
18.03.2011 11:17 11:17

ХАС,да не се обаждат имаси институции над тях,които ще се произнесат! Не може да се направи ремонт на едно помещение и накрая да те изгонят!

TISH
TISH
18.03.2011 9:54 9:54

Уважаеми неграмотници, ясно е че имате речник колкото две овце на полето и мозък колкото има в една консерва копърка. Колкото и да плюете ГЕРБ ще си остане ГЕРБ! И за справка се пише ГЕРБ! Плевелите са други и те са пуснали корени най-вече в изпържените ви мозъци, но и без това вие сте едни 20лв., които чакат изборите така че ясно колко е ценно мнението ви! Приятен ден и наздраве – вие това го умеете най-добре!

za nas!
za nas!
18.03.2011 9:24 9:24

С ДВЕ ДУМИ – ЗДРАВ ШУТ ЗА ГЕРП (БОКОВИСТИ) НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ – ДА ИЗКОРЕНИМ ТЕЗИ ПЛЕВЕЛИ ОТ НАШИЯ ГРАД ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ!!!

Анонимен
Анонимен
18.03.2011 8:29 8:29

Заяждае се с кмета и очаквате да не ви отвърне.И то вижте колк интелигентно го е направил човека и законно 🙂

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
17.03.2011 21:50 21:50

ВИЕ НЕГОДНИЦИ ОТ ГЕРБ, НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ЧЕ ВАШЕТО ВРЕМЕ ИЗТИЧА????? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ САМИ СИ ГО НАЧУКАХТЕ ОТЗАД????????? А?????
ТО ДА Е Х*Й, ЧОВЕК ДА ВИ ГО НАВРЕ, АМА ТО Е АКЪЛ, ЦЯЛ ЖИВОТ УЧИ, Е*И, УЧИ, Е*И, И К’ВО??? ГЪЗА ПЪЛЕН, ГЛАВАТА ПРАЗНА!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
30.03.2011 14:34 14:34

на герб най добре им отива да се кръстят-гроб

Back to top button