Хасково

Пиян шофьор и пешеходка пострадаха при катастрофи

КАТПиян шофьор е пострадал при катастрофа, съобщават от областната дирекция на МВр в Хасково. Инцидентът е станал вчера около 18 часа в село Изворово.

38-годишният водач се движел с несъобразена скорост и загубил контрол над колата, която се ударила в електрически стълб. Пътните полицаи са установили, че водачът е шофирал и с 1,28 промила алкохол в кръвта. Той е настанен в болница с комоцио и контузни рани по главата и гърба.

Без опасност за живота е 44-годишна пешеходка след пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера по обяд на улица „Рила“ в Хасково. 23-годишният водач на лек автомобил Фолксваген Голф при маневра движение на заден ход е ударил движещата се зад колата жена. От удара пострадалата е настанена в болницата с фрактура и луксация на глезен на ляв крак.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button