Хасково

Депутат съдейства за лечение на болен от рак

Иван Петров

Иван Петров

Депутатът от ГЕРБ Иван Петров съдейства на болен от рак хасковлия, съобщават от офиса на партията. По молба на съпругата на онкоболния народният представител помогнал за по-бързото разглеждане на документите му за лечение в чужбина, изпратени в Министерството на здравеопазването.

40- годишният мъж страда от бързоразвиваща се форма на рак. Той е бил опериран в софийска клиника през ноември миналата година. Въпреки че се оплакал, че чувства неразположение той е бил изписан. По-късно в пловдивска клиника е установено, че има неотстранен тумор, който бързо нараства и е възможно да направи метастази. Единственият шанс пациентът да оздравее без да му бъде ампутиран крайник е спешна операция във Франция, която струва между 30 и 40 хиляди евро. Сумата е непосилна за семейството, затова на 1 март то подало молба в Министерството на здравеопазването за лечение в чужбина. 

Документите на онкоболния вече са на втора инстанция – в Националната здравно осигурителна каса, допълват от офиса на ГЕРБ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ррррр
ррррр
18.03.2011 16:29 16:29

Браво на ГЕРБ и депутатите от хасковски многомандатен район,че са винаги сред хората и им помагат с каквото могат!

haskovliq
haskovliq
18.03.2011 16:50 16:50

Те нека да помагат даже много хубаво ама нека да го правят анонимно а не да го съобщават от офиса на партията.Все едно реклама си правят

съгражданин
съгражданин
18.03.2011 20:54 20:54

Че какво лошо има в рекламата. Рекламата е в основата на всяко начинание.

ПЕЛЕНГАТОР
ПЕЛЕНГАТОР
18.03.2011 23:16 23:16

АБЕ НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ,ЧЕ Е ЛОШО,НО ЛОШОТО Е КОГАТО С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИШ И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СЕ И ХВАЛИШ

ГОСТ
ГОСТ
19.03.2011 0:57 0:57

Ей, това хорицата сте страшна работа! Нямаще за какво да се хванете и веднага, реклама… Ами нали все ревете, че ГЕРБ нищо не правели, че само влачели?! Влачете сега от мен един ПО-ЗДРАВ и мълчете! Защото съм сигурна, че и вие да можехте да си направите реклама, щяхте да се възползвате. Някои хора под реклама разбират друго, а с това ГЕРБ ви натриват носове и доказват не приказки а дела!

Back to top button