Хасково

Трима непълнолетни тарашат дядо в дома му

ПариДве момчета на 14 и 15 години и момиче на 17 години са заподозрени в извършването на кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. 

Вчера в дежурната част на димитровградското управление е получен сигнал от 83-годишен мъж от село Радиево. Той е съобщил, че три неизвестни за него лица са влезли в дома му и от джоб на дреха са му отнели 150 лева. По-късно полицаите са установили и задържали извършителите.

За кражба в ареста лежи и 20-годишен любимчанин. Младежът е откраднал DVD и система за домашно видео от частен дом в града на улица „Вела Пеева“. За същото провинение в хасковския арест е и 25-годишен мъж от село Нова надежда. Криминално проявеното момче е задигнало преди дни 5 печки на твърдо гориво от селското училище. За кражба на черни и цветни метали в тополовградския арест са и трима младежи на 18, 20 и 21 години от село Орлов дол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button