Хасково

Удар срещу нелегалните таксита: конфискуваха 2 коли

Нерегламентирани такситаДвама мъже на 40 и 48 години, извършващи незаконна таксиметрова дейност, отнесоха актове, съобщи Областната дирекция на МВР – Хасково. Вчера при съвместна проверка на ДАИ и служители на Икономическа полиция в Димитровград са били спрени два леки автомобила, пътуващи от Хасково за бригадирския град.

Оказало се, че собствениците им не разполагат с необходимите разрешителни и лицензи за превоз на пътници, затова автоинспекторите са им съставили административни актове

48-годишният шофьор е санкциониран от пътните полицаи и за това, че е неправоспособен.

Със заповед на началника на ДАИ колите на двамата нарушители са спрени от движение за 6 месеца. Регистрационните табели на возилата са свалени, а те са репатрирани на охраняем паркинг, уточняват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.03.2011 13:39 13:39

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ТИЯ МАРОДЕРИ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.НЕМОЖЕ ДА НЕ ПЛАЩАШ ТАКСИ А САМО ДА ПЕЧЕЛИШ.ТРЯБВА ДА ИМ ВЗЕМАТ КНИЖКИТЕ ДО ЖИВОТ.

Back to top button