Хасково

Шестима пострадаха при катастрофи в Хасковска област

Четири катастрофи с шестима пострадали са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, в събота на пътя в хасковския парк „Кенана“ се удариха Ауди, управлявано от 18-годишен и Ситроен, шофиран от 54-годишен мъж. От удара са пострадали водачът на френската кола и возещата се до него 52-годишна жена, които са прегледани и са освободени за домашно лечение.

Ден по-рано на пешеходна пътека в Димитровград 61-годишен водач на Мерцедес е ударил 63-годишна пешеходка. Жената е приета в болницата без опасност за живота. Дрегерът на шофьора е отчел 0.53 промила алкохол, като му е съставен акт.

В димитровградското село Каснаково пък 58-годишен водач на товарен автомобил Фиат при паркиране не е предприел необходимите мерки, колата е потеглила и е минала през левия му крак. Настанен е в болница за лечение.

Снощи в 23 часа на пътя за хасковското село Манастир 18-годишен с Мерцедес е загубил контрол над управлението и се е ударил в крайпътна канавка. Той е прегледан и е освободен за домашно лечение. В болницата за наблюдение е оставен спътникът му на 17 г., без опасност за живота.

Шофьор е ранен при катастрофа между две коли на Кенана

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button